Scandalul influencerilor ia amploare și a ajuns pe masa Poliției: Un blogger a depus o plângere

 Scandalul influencerilor ia amploare și a ajuns pe masa Poliției: Un blogger a depus o plângere
0Shares

Scandalul influencerilor moldoveni de pe Instagram ia amploare și a ajuns pe masa Poliției. Bloggerul Dan Ioniță a depus o plângere, în care menționează că :„persoane necunoscute au pretins și au dobândit mijloace bănești în sumă de 7350 lei”, scrie SHOK.md.

Vloggerița Mihaela Chistol, cunoscută în mediul online ca Ella, a publicat un video, în care povestește cum a rămas fără contul ei de Instagram cu peste 150 de  mii de urmăritori. Aceasta a declarat că Daniela Cheltuitor, împreună cu o persoană care se ascunde sub identitate străină, i-ar fi șters pagina. Mai mult de atât, au avut de suferit și alți bloggeri, printre care: Katy Black, Dan Ioniță, Emilian Crețu „Am fost șantajați de el (n.r. persoana care se ascunde dupa contul Anonymous stergem concursuri). Unii bloggeri au transferat și bani pentru a se asigura că nu le va fi șters concursul de pe Instagram”, a spus Ella în cadrul filmulețului.

Vloggerița Katy Black a venit și ea cu niște screen-uri  în care era menționat că la data de 9 iulie, Daniela Cheltuitor ar fi avut o întâlnire cu un băiat, la restaurantul Oliva, unde ar fi vorbit despre blocarea unor conturi. 

În scandalul influencerilor moldoveni apare și numele actorului și prezentatorului TV Emilian Crețu. Acesta a venit cu o reacție pe pagina lui de Insagram.

Și bloggerul Ivan White a declarat că a rămas  fără cont de Instagram. Tânărul a spus că nu s-a așteptat la acest gest din partea Danielei, deoarece erau în relații de prietenie, și chiar au fost împreună la odihnă. El a mai menționat că nu va lăsa această situație nerezolvată, întrucât are destule dovezi cu care ar putea să demonstreze vina ei: „Eu am să merg mai departe până legea nu te va pedepsi, aici este escrocherie. Toți bloggerii avem dovezi concrete și pentru asta poate să stea și după gratii”, a declarat Ivan White în cadrul unei secvențe video.

Vloggerița Daniela Costețchi  a declarat că i s-ar fi cerut 1000 de euro ca să nu-i blocheze contul de Instagram, dar într-un final ar fi achitat „600 euro, cu reducere”. Daniela a mai menționat că înțelegea că nu-i bine ceea ce se întâmplă: „Într-un final eram mulțumită ca să ajung la un numitor comun cu pagina respectivă și să-mi pună o taxă, doar ca să nu fiu atinsă”.

0Shares