[ X ]
FRESH
Emily Ratakjowski renunţă la haine de dragul afacerilor! Imagini interzise ...
MAREA EUROVISIONEALĂ 2019: Astăzi îi poți CUNOAȘTE DIRECT pe Anna ...
Scrie O CARTE! Jurnalista Doina Danielean a dezvăluit CÂTEVA GÂNDURI ...
Cum arată fiul ”neştiut” al lui Michael Jackson? Blanket a împlinit ...

Beneficiile masturbării asupra sănătății

Pentru unele persoane, mastrurabrea este un subiect tabu. Însă sunt mulți cei care fac asta. Știi care sunt beneficiile mastrubării asupra sănătății. Află ce spun specialiștii.

”Adulţii trecuţi 60 de ani se masturbează mai des decât am crede noi cei mai tineri, iar asta din lipsa partenerilor sexuali. Toată lumea se masturbează. Prin masturbare înveţi ce îţi place, cât îţi trebuie să ajungi la orgasm, ce anume te excită şi de ce.

Un preadolescent îndoctrinat cu ideea nonpermisivităţii o să dezvolte în timp fobii, iar peste ani, odată ajuns la maturitatea sexuală, nu o să fie capabil să îşi găsească un partener de cuplu cu care să rezoneze’’, a declarat psihologul Radu Leca pentru Ce se întâmplă, doctore?!

Specialistul a vorbit despre faptul că rușinea nu trebuie să existe în cuplu. Mastrurabrea este un lucru normal. Și chiar are numeroase beneficii asupra sănătății. De asemenea, relațiile intime dintre partenri pot fi ajutate de masturbare. Mai jos vei găsi declarațiile specialistului.

“Ruşinea nu are loc desemnat în cuplu. Este firesc să te masturbezi, să fii masturbat, să masturbezi la rândul tău.Reproşurile apar doar când cuplul nu rezonează sexual. Partidele sexuale încep cu masturbare şi se termină des prin stimulare orală, anală sau manuală.

Femeile pot începe preludiul în prezenţa partenerului sexual, în baie, la duş. Duşul stimulează erotic doamnele. Aceasta metodă de masturbare este atât de intensă încât prezenţa jucariilor erotice nu mai este necesară”, a mai spus specialistul pentru sursa menționată anterior.

“Probleme apar când subiectul, ce se masturbează constant, se află la cel de al 20-lea partener sexual şi este nemulţumit de intensitatea şi durata actului intim. Aici avem exemplul femeii şi bărbatului care, după ce partenerii heterosexuali de cuplu aveau orgasm, îşi îndreptau atenţia către jucăriile sexuale şi îşi găseau rapid satisfacţia. Evident că până la introducerea jucăriilor erotice în manifestarile intime ale cuplului a trecut ceva timp.

Din ruşinea şi frica de a nu fi interpretat, bărbatul ajunge să fie frustrat, manifestându-se nervos, aproape isteric, faţă de partenerul de cuplu. După aducerea stimulilor mecanici în actul sexual, acesta se calmează, fiind aproape mulţumit de partener”, a mai spus psihologul Radu Leca.

Masturbarea are mai multe beneficii. Crește stima de sine la femei, scade riscul apariției cancerului în cazul bărbaților. De asemenea, ajută la creșterea sistemului imunitar. De asemenea, crește tonusul muscular în zona vaginală. În plus, crește capacitatea femeilor de a avea orgasm.

www.teotrandafir.com


MAI 16, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...