[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
ANDREEA BĂLAN, MAI ÎN FORMĂ CA NICIODATĂ. Cum arată artista în costum ...
Pasha Parfeni A LANSAT PIESA „Chitara mea”: Așa o bunătate de melodie ...
Cristina Ceauș a lansat CÂNTEC NOU, în colaborare cu Frații Ștefaneț! ...
Descoperire ȘOCANTĂ în timp ce câțiva tineri filmau un videoclip pe ...

Horoscop 20 octombrie 2019. Zodiile care vor avea parte de dragoste

Horoscop 20 octombrie 2019 – Berbec: Ai ocazia să îți pui ordine în gânduri și să renunți la dorințele care ți-au făcut mult rău în ultima perioadă. Numai de tine depinde să și repari răul trăit, atât cât este posibil.

Horoscop 20 octombrie 2019 – Taur: Sentimentele sunt mai stabile, la fel și modul în care apreciezi rezultatele obținute la serviciu și pe cei care te-au ajutat să le obții. Este o zi bună pentru concluzii mature.

Horoscop 20 octombrie 2019 – Gemeni: Este o zi a așezării, a unor concluzii care îți vor fi de mare folos pe viitor. Acum ai ocazia să observi corect și să selectezi ce este necesar și ce nu din tot ce ai planificat.

Horoscop 20 octombrie 2019 – Rac: Ți-ar sta foarte bine astăzi în postura bunului sfătuitor care încearcă, pe măsura puterilor lui, să schimbe modul în care văd viața cei din jur, pentru a-i ajuta să fie mai senini.

Horoscop 20 octombrie 2019 – Leu: Poți percepe ziua de astăzi ca pe un dar și nu ai greși deloc. Vei avea ocazia nu doar să înțelegi mai mult și mai multe ci și să dai uitării nemulțumiri pe care le păstrai degeaba.

Horoscop 20 octombrie 2019 – Fecioară: Faci legături foarte utile și interesante între informațiile acumulate, experiențele trăite și ajungi la concluzii inteligente, care te vor ajuta mult de acum înainte.

Horoscop 20 octombrie 2019 – Balanță: Ești capabil nu doar să aduci liniște și echilibru în viața celor din jur ci și să îți recapeți liniștea tulburată de atâtea și atâtea nemulțumiri care nu îți sunt de nici un folos.

Horoscop 20 octombrie 2019 – Scorpion: Pentru tine a venit momentul să îți rezervi un interval de timp mai generos pentru a evalua ultimele evenimente și mai ales contribuția ta la un eșec sau la o reușită.

Horoscop 20 octombrie 2019 – Săgetător: Ești protejat de prezența generoasă a unor spirite luminoase care te inspiră să privești cu optimism viața și să aspiri la lucruri bune pentru tine și cei prezenți în viața ta.

Horoscop 20 octombrie 2019 – Capricorn: Aspirațiile tale sunt realizabile, mai ales cele de pe plan profesional, dar astăzi vei avea ocazia să vezi că ai nevoie de altceva, mai important și mai urgent de rezolvat. Cine ar fi suspectul eliberat în cazul morții pădurarului din Maramureș! Este milionar în euro și are rude în funcții importante Recomandări Cine ar fi suspectul eliberat în cazul morții pădurarului din Maramureș! Este milionar în euro și are rude în funcții importante

Horoscop 20 octombrie 2019 – Vărsător: Ai prieteni buni și vei avea ocazia să vezi acest lucru astăzi. Tu ai de făcut un singur lucru, să fii sincer pentru că numai așa te vei simți liber și vei fi autentic în orice situație.

Horoscop 20 octombrie 2019 – Pești: Ai mai mulți ași în mânecă și așa te și simți, norocos și răsfățat de soartă. Acum închizi mai multe capitole, unele mai triste, altele, mai vesele, ca să poți deschide altele, noi.


OCT 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...