[ X ]
[ X ]
FRESH
Kate Middleton a rămas regina palatului. Cum a apărut ducesa la o ...
Parlamentul A RENUNȚAT la sticlele de PLASTIC: „E o mare problemă ...
Diana Chistol – MAXIMĂ RELAXARE în Bali: „Sunt fericită oriunde, dar ...
Trupa Queen va avea propria monedă de cinci lire sterline! Anunțul ...

3 femei din zodiac care înșală în luna mai!

Inșelatul este un subiect destul de delicat. În vreme ce unii spun că „dacă avea tot ce îi trebuia acasă, nu făcea asta”, alții spun că „indiferent de motive, înșelatul este înșelat și nu merită o a doua șansă, pentru că va face la fel”. Noi tindem să credem că femeile nu înșală atât de des pe cât o fac bărbații, însă astrele au alte planuri pentru noi în luna mai. Descoperă mai jos care sunt cele 3 zodii care își vor înșela partenerul în luna mai!

 Pești

Certurile și neînțelegerile din ultima perioadă te fac să îți dorești altceva atât de la viață, cât și de la relația ta de cuplu. Avansurile pe care ți le făceau bărbații ți se păreau până acum enervante și lipsite de bun simț. De la o vreme însă, unul dintre pretendenți pare să te atragă și te hotărăști să stabiliți o întâlnire. Seara va fi una foarte reușită, dar noaptea se va încheia în patul lui, cu o partidă de amor de care nu ai mai avut parte de mult timp. Iubitul tău nu va afla, dar poți să trăiești cu acest gând?

Berbec

Un pact cu prietenele tale pare să reprezinte motivul pentru care alegi să îți înșeli iubitul. Ați promis că veți ține secret dacă vă faceți de cap într-o seară, ca să rupeți monotonia de acasă. În seara întâlnirii, iubitul tău va ieși și el în oraș cu prietenii, dar se va întoarce mai repede decât crezi. Vei avea parte de un scenariu ca în telenovele și va trebui să dai multe explicații, pentru că partenerul tău nu înțelege de ce ai recurs la un asemenea gest, având în vedere că totul mergea bine între voi. Dacă ești sinceră, s-ar putea să primești o a doua șansă, dar va fi extrem de greu să îi recâștigi încrederea.

Leu

Trebuie să recunoști că de câteva luni stai împreună cu iubitul tău numai pentru că îți oferă o casă unde să stai și bunăstare materială. Ești o femeie inteligentă și îți dai seama că situația în care te afli acum este una de compromis. Alegi să împuști doi iepuri dintr-un foc: să simți fluturi în stomac, dar să și ai unde să te întorci acasă. Acest mix nu va ține la nesfârșit și tu vei fi cea care va trebui să dea explicații.

www.divahair.ro


MAI 2, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...