[ X ]
[ X ]
FRESH
Interpreta Corina Țepeș – ACUZATĂ CĂ AR FI OTRĂVIT maidanezul care ...
Megan Fox își încurajează fiul să poarte rochii
Au crescut și aleg MÂNCAREA SĂNĂTOASĂ! Interpretă: Una își ia la școală ...
Alina Zotea – prima dată, NAȘĂ! Uite CUM S-A ÎMBRĂCAT fosta deputată ...

3 zodii care se vor despărţi toamna aceasta

Pentru trei zodii, toamna ar putea aduce o despărțire de toată frumusețea, numai bună de povestit nepoților.

Gemeni

Se depart greu Gemenii, dar, și când o fac, se aude în tot cartierul. Pentru nativii din această zodie, separarea este ultima opțiune și nu vor recurge la ea decât în ultimul moment, când mai mai există nicio speranță. Sătui de a trăi singuri în doi, unii Gemeni își vor lua destinul în mâini, convinși că oricât de greu ar fi momentul, e preferabil unei vieți în care nu mai există niciun strop de dragoste, ci doar o rutină care sufocă. Șansele ca această despărțire să fie calmă și plină de lacrimi sunt destul de mici, mai ales că Gemenii au tendința de a pune punct o dată pentru totodeauna și, preferabil, de a spune tot ce le-a stat pe suflet în tot acest timp. Pe un ton nu tocmai nostalgic.

Scorpion

Pasionali dar și extrem de prudenți, Scorpionii înțeapă balonul de minciuni doar atunci când nu mai rămâne nimic altceva de făcut. De obicei, mult prea târziu pentru a mai putea spera la o împăcare. În plus, au ochi pentru o singură persoană, iar din momentul în care aceștia încep să privească în jur, lucrurile sunt mai mult decât clare. Iubirea a fugit de mult, mai rămâne doar de făcut anunțul. Va fi trist, dar nu poate nimeni să le plângă de milă Scorpionilor. Le trebuie cam vreo trei zile până se îndrăgostesc iremediabil, din nou, și uită de orice necaz. Până data viitoare.

Săgetător

Se despart greu Săgetătorii, pentru că le trebuie o persoană de care să se despartă, în principiu. Dar, dacă o au deja, decorul este pregătit, mai lipsesc luminile. Mereu nemulțumiți, dar și dornici de aventură, vor căuta cu lumânarea un motiv pentru a spune adio sau, dacă nu îl vor găsi, se vor despărți doar pentru că n-au ce să-i reproșeze partenerului, iar asta nu e viață de trăit. Săgetătorii nu au multe vicii, dar nevoia de a fi cu îndrăgostiți lulea îi face să uite de orice. Ori iubesc cu o pasiune demnă de filme, ori se plictisesc crunt, cale de mijloc nu e. Motiv pentru care o vor șterge englezește, în toiul nopții, ca hoți de suflete ce sunt.


SEP 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...