[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...
Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! ...
S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește ...

3 zodii care ştiu să facă bani din orice. Au mereu portofelul plin!

„Banii nu aduc fericirea, dar o pot întreţine” ar spune aceşti nativi. Ştiu să facă bani din orice, se descurcă în situaţii limită şi reuşesc să îşi menţină portofelul plin chiar şi în perioade de criză.

Sunt zodiile norocoase în afaceri, plini de idei inovative, inedite care aduc zâmbetul pe chipul şefilor şi bani în propriile lor conturi.

Berbec

Nativii Berbec au un noroc extraordinar când vine vorba de bani. Nu acceptă cadouri, favoruri sau oportunităţi venite din politeţe, căci sunt de părere că se descurcă foarte bine pe mâna lor. Se pricep la orice şi reuşesc de fiecare dată să iasă din situaţii de criză. Le poţi cere ajutorul la nevoie căci sigur vor veni cu o idee briliantă din care să ieşiţi amândoi câştigaţi. La serviciu sunt acei colegi pe care toţi îi iubesc, pentru că menţin compania la un nivel înalt.

Leu

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal transformă orice idee într-o afacere de succes. Sunt dinamici, comunicativi şi deschişi la idei care mai de care. Nu le este teamă să îşi asume riscuri, analizează profund fiecare şansă pe care o au în drumul lor spre succes. Pot rămâne într-o secundă fără niciun ban, fără un viitor sigur, căci în următorul moment “li se va aprinde un bec” şi vor fi din nou la suprafaţa apei. Se reinventează şi nu le este teamă de nimic. Pot fi doborâţi de zeci de ori, căci se vor ridica din nou mai hotărâţi.

Săgetător

Nativii Săgetător sunt perseverenţi şi nestatornici. Nu se lasă până în momentul în care ştiu că au câştigat şi au obţinut succesul. Nu renunţă atunci când daud e greu ci se ambiţionează pentrua  fi mai buni în viitor. Se pricep la orice şi ştiu să facă bani în domenii chiar şi necunoscute, neobişnuite pentru cei din jur. Pot ajunge oricând într-o ţară compelt diferită în care să nu cunoască limba locuitorilor şi tot ar găsi o modalitate să se întreţină.


IUL 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...