[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

4 lucruri pe care un bărbat le caută la tine!

INTELIGENȚA. Un bărbat va fi întotdeauna confortabil lângă o femeie deșteaptă, chiar dacă el o face pe istețul de cele mai multe ori. Încă persistă ideea că bărbatul trebuie să fie stâlpul familiei și el cântă în relație, însă totul e aparent. Atunci când doi oameni se împreunează, lucrurile se schimbă în funcție de temperamentul fiecăruia.

UN CORP FIZIC ATRACTIV. Știm, e superficial, dar adevărul este că întotdeauna un trup sexy va vinde mai bine și va capta mai ușor atenția. Un fizic atrăgător nu înseamnă neapărat sâni mari, fund de braziliancă sau buze imense, ci acel touch special, acel ceva care face o femeie specială.

ÎNCREDEREA ÎN SINE. Oricât de protectori ar fi, bărbaților nu le plac plângăcioasele. Bărbații cresc cu imaginea figurii mamei lor, iar pentru majoritatea, având în vedere că sunt mai apropiați de mame, femeile trebuie să fie puternice, să lupte și să nu se lase bătute niciodată.

AERUL MISTERIOS. Bărbaților nu le plac femeile care sunt ca niște cărți deschise. Ei preferă o femeie cu un aer misterios în locul uneia care își spune povestea vieții de la prima întâlnire. Mai mult, aceștia sunt tentați și sunt mai ahtiați după astfel de femei și pentru că trebuie să facă eforturi pentru a le cuceri, pentru a afla ce gândesc cu adevărat, cine sunt ele de fapt, cum pot ajunge la inimile lor. Bărbaților le place să vâneze, să descopere, să simtă că a meritat tot efortul pentru o femeie.

teotrandafir.com


SEP 27, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...