[ X ]
FRESH
A REVENIT în televiziune, după câțiva ani, dar ÎNTR-O ALTĂ POSTURĂ: ...
Ambasadoarea Stela Stîngaci va deveni BUNICĂ, DIN NOU! Fiica sa e ...
AȘA arăta șeful IGP cu 21 de ani în urmă: „La vârsta la care posibilitățile ...
DEBUT în lumea muzicii populare! Cristina Bejenaru: „În videoclip ...

4 zodii în care să nu ai încredere! Te vor trăda în orice clipă!

Astrologii au dezvăluit care sunt cele 4 zodii în care să nu ai încredere. Acești natvi te vor trăda fără să stea prea mult pe gânduri. Așa că, ai mare grijă ce spui și ce faci în preajma lor. Cu sigurană nu va fi deloc plăcut să afli că acele persoane te-au trădat, că au spus și altora lucruri legate de tine, pe care le doreai confidențiale.

TAUR. Dacă nu sunteți foarte apropiați, atunci să nu te mire faptul că ți-a trădat încrederea. Taurii pot fi buni prieteni și un sprijin de nădejde. Numai că, dacă ei consideră că nu meriți să aibă grijă de tine, de interesele tale și de secretele tale, atucni nici nu se vor osteni să facă ceva în acest sens. Pur și simplu bârfa li se va părea mai atrăgătoare decât să îți arate că poți avea încredre deplină în ei.

LEU. Datorită personalității lor, poți simți nevoia să le spui Leilor orice despre tine. Te încurajează să vorbești despre ceea ce simți, ceea ce te frământă. În plus, sunt foarte curioși, ceea ce însemană că au un mod aparte prin care obțin informațiile pe care le doresc. Leilor le place și să arate că dețin informații mai puțin cunoscute. Drept urmare, sunt mari șansele ca acești nativi să le spună și altora ceea ce află de la tine.

BALANȚĂ. Nici Balanțele nu prezintă multă încredere. Și asta deoarece le place să fie în centrul atenției. Le place să fie cele care duc mai departe o informație, mai ales dacă aceea era o informație pe care știau sigur că nu mulți o cunosc. Așa că, dacă nu vrei să fii trădat de acest nativ, atunci nu îi spune prin ce treci.

PEȘTI. Nu este bine să ai încredere în acești nativi. Pot face orice pentru a-și atinge scopurile. Iar asta înseamnă că nu se vor teme să le spună și altora lucruri confidențiale despre tine. Dacă nu vrei să fii pus într-o situație neplăcută, atunci ia-ți gândul de la încrederea pe care voiai să le-o acorzi.

teotrandafir.com


AUG 16, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...