[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
După ce a lansat piesă nouă, Akord a dat start unei PROVOCĂRI PE ONLINE: ...
Ludmila Bălan E PLINĂ DE ENERGIE! Uite-o cum SE DISTREAZĂ ÎN PISCINĂ ...
A lăsat AVOCATURA și s-a apucat de design vestimentar: „Pasiunea aceasta ...
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...

6 motive să nu faci sex în seara asta

Da, ne place să facem sex, e relaxant, ne ajută chiar şi să slăbim, dar asta nu înseamnă că nu sunt situaţii în care chiar nu avem chef de nicio culoare. Mai ales după o masă copioasă sau după o şedinţă dureroasă de epilare cu ceară în zona intimă, notează csid.ro.

Descoperă mai jos câteva situaţii în care femeile spun „pas” unei partide de sex!

Eşti la menstruaţie – chiar dacă partenerul tău nu are nimic împotrivă să facă sex cu tine în această perioadă delicată, e foarte posibil să nu ai absolut deloc chef de aşa ceva. Te doare spatele îngrozitor, ai crampe care nu trec cu nicio pastilă… ce mai, e sfârşitul lumii! Sexul e ultimul lucru pe care l-ai face!

Eşti super-balonată – o fi de la apa minerală, de la varza de Bruxelles ori de la broccoli, dar cert e că intestinele tale bolborosesc necontenit şi stomacul pare o minge de fitness. Flatulenţa e un motiv suficient de bun să refuzi mângâierile nevinovate ale partenerului!

Ai mâncat prea mult – cu o friptură-gigant, o garnitură de cartofi prăjiţi şi nişte papanaşi scăldaţi în smântână şi dulceaţă în stomac, nu prea ai cum să te bucuri de orgasm. Plus că abia vei putea să te mişti, darămite să încerci vreo poziţie sexuală îndrăzneaţă. Renunţă la idee. Sau la cina copioasă.

Tocmai te-ai epilat – în special atunci când zonele intime sunt „masacrate” de ceara cosmeticienei, ar trebui să eviţi sexul, cel puţin în primele 24 de ore. Cu siguranţă ştii cât de chinuitoare fizic şi vizual sunt iritaţiile post-epilare!

Ai avut o zi oribilă la muncă – sigur, un orgasm ar putea fi soluţia să îţi recapeţi buna dispoziţie, dar de multe ori nu avem chef decât de un pahar (sau o sticlă) cu vin, de pijamalele călduroase şi de un film lacrimogen (sau horror). ATÂT!

Pierzi serialul preferat – penisul poate aştepta. Sau poate fi amânat. Un canal de televiziune difuzează pentru a o mia oară filmul tău preferat. Nu, categoric nu vei face sex în seara asta!


OCT 3, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...