[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum face Anda Adam bani pe timp de criză: "E o afacere care se mişcă"
Nutriționistul ATENȚIONEAZĂ asupra efectelor negative ale DIETEI FORȚATE: ...
NU ARE INSPIRAȚIE! Cătălina Carauș: „Nu mi s-a mai întâmplat de mult ...
Katy Perry mai are puţin şi naşte! Cum a pozat celebra cântăreaţă ...

6 zodii directe care spun întotdeauna ce gândesc

Să fii direct poate fi o calitate, însă doar dacă te gândești cu atenție la ceea ce ai vrea să spui și te asiguri că nu rănești o persoană.Deși nu intenționează să aibă replici negative, pur și simplu câteodată nu au răbdare să se gândească la modul în care cineva le va interpreta cuvintele.

Berbec

Berbecii sunt impulsivi, așadar este destul de normal ca ei să aibă o atitudine ostilă și să vorbească direct, indiferent de cât de sensibil sau delicat este un subiect. Nativii Berbec sunt energici și pasionali, iar acest lucru poate avea urmări neplăcute, dacă spun lucruri pe moment.

Sunt foarte direcți, însă nu pentru că și-ar dori să provoace durere, ci pur și simlu nu au prea multă răbdare, mai ales când au și alte lucruri de făcut.

Taur

Taurii folosesc puține cuvinte atunci când comunică. Se gândesc la ceea ce spun, însă preferă să trimită un mesaj direct. Nativii Taur preferă să fie sinceri și, totodată, apreciază onestitatea celorlalți, ei având și o personalitate destul de puternică.

În plus, odată ce și-au exprimat punctul de vedere îl susțin. Ei iau lucrurile personal și tratează cu calm fiecare situație. Nu spun oamenilor ce și-ar dori să audă, însă comunicarea directă este un lucru care pur și simplu funcționează pentru ei.

Fecioară

Fecioarele ajung direct la subiectul care le interesează și ar prefera ca și ceilalți oameni să o facă. Este de preferat ca timpul lor să nu fie irosit, mai ales dacă nu știi exact ce ai vrea să spui sau ce idei vrei să transmiți. Cu cât toată lumea înțelege mai repede despre ce e vorba, cu atât vor exista mai repede răspunsuri potrivite.

Nativii Fecioară sunt direcți când transmit informații, deoarece vor ca acestea să fie înțelese imediat, fără a oferi alte explicații ulterior. Cu cât există mai puține confuzii, cu atât se pierde mai puțin timp într-o conversație.

Săgetător

Săgetătorul este o persoană activă, așa că nu petrece prea mult timp într-un singur loc încercând să caute o semnificație într-o conversație plictisitoare. Nativii Săgetător au locuri de văzut, persoane noi de cunoscut, așadar timpul lor valorează prea mult pentru a fi consumat cu discuții inutile.

Tocmai de accea, Săgetătorul preferă să comunice direct orice informație și nici nu se gândește prea mult la ce s-a întâmplat în trecut. Câteodată acesta poate fi lipsit de tact, însă nu pentru că și-ar dori să provoace durere, ci pur și simplu își doresc să ajungă mai repede într-un anumit punct.

Capricorn

Capricornii sunt foarte eficienți când vine vorba de cuvintele lor, însă asta nu înseamnă că încearcă să creeze o lume mai bună prin acțiunile și cuvintele lor. Aceștia sunt sinceri, însă nu sunt insensibili.

Ei realizează că anumite informații pot fi inconfortabile pentru oameni, însă li se pare mai greșit să acopere mesajul pe care vor să îl transmită cu o mulțime de cuvinte, doar pentru a suna mai bine.

Vărsător

Vărsătorii vorbesc direct deoarece au o mulțime de idei în minte. Ei creează și se gândesc întptdeauna la lucruri neconvenționale și nu au timp să se gândească la cum vor reacționa oamenii la cuvintele lor.

Vărsătorii nu vor să îi rănească pe cei din jur, ci pur și simplu sunt direcți deoarece au respect pentru timpul interlocutorului. Vor să facă lumea un loc mai bun, așadar încearcă să transmită un mesaj clar.

elle.ro


APR 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...