[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

6 zodii predispuse să fie mincinoase patologice

Conform astrologiei, se pare că există câteva zodii care ne pot minți mai mult față de altele. Și așa cum spune o vorbă din popor, și anume că „minciuna are picioare scurte”, în cazul următoarelor zodii, pare că nu se va aplica asta.

Și totuși, cum ne putem da seama că o persoană din jurul nostru este mincinoasă patologică? Ei bine, aceasta are un scop clar în minte și te poate convinge cu foarte mare ușurință că tot ceea ce spune este adevărat. 

Din acest motiv, ar trebui să ai grijă cui îi acorzi încrederea ta. Iată care sunt zodiile mincinoase patologice:

1 Fecioară

Dacă ai în preajma ta o femeie Fecioară, atunci ar trebui să te aștepți că ea te va minți extrem de mult. Are abilitatea de a reuși să te mintă în față, însă fără ca tu să îți dai seama. Ba mai mult decât atât, te poate convinge chiar și de acele lucruri față de care ești reticentă.

2 Taur

Femeia Taur te va surprinde cu felul ei de a minți deoarece niciodată nu va recunoaște că nu a spus adevărul sau l-a ocolit. Te poate manipula cu o foarte mare ușurință și din acest motiv trebuie să fii atentă dacă o ai prin preajmă.

3 Vărsător

Femeia Vărsător te va minți deoarece își dorește cu ardoare să obțină un anumit lucru și vrea să iasă în evidență. Are o foarte mare putere de a-i influența pe cei din jur, iar aceștia ajung chiar să o creadă. 

4 Balanță

Femeia Balanță este extrem de atentă la cei din jur și reușește să îi manipuleze prin intermediul minciunilor pe care le spune. Este extrem de credibilă și chiar îți va oferi toate argumentele necesare pentru a te face să crezi ceea ce îți zice.

5 Berbec

Femeia Berbec adoră să fie în centrul atenției și să se considere un model pentru cei din jur. Cu toate astea, nu oferă un exemplu atât de bun dacă va continua să își mintă persoanele dragi.


APR 10, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...