[ X ]
FRESH
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...
E vară, e soare, iar Emily Ratajkowski ne arată APROAPE TOT!

7 motive pentru care oamenii înșală (și nu are legătură cu sexul)

Multi oameni sustin ca aventurile au la baza placerile sexuale, insa un procent destul de ridicat al aventurilor dovedeste exact contrariul.

Asa ca, daca nu sexul este cauza, care sunt motivele pentru care oamenii insala?

1. Pentru a experimenta atingeri si afectiune fizica

Putem trai fara sex mai mult decat putem trai fara atingere. O ora langa partenerul tau poate include doar 10 minute de sex si 50 de minute de atingeri si imbratisari. Sexul chiar poate lipsi. Unii oameni ar da orice ca sa simta atingerea celuilalt fara sa ceara acest lucru.

2. Pentru a avea pe cineva cu care sa vorbeasca

Este trist, insa multe cupluri nu reusesc sa comunice prea mult; iar daca o fac, discuta despre copii sau treburi casnice. Daca intrebi o dama de companie, vei vedea ca multi clienti simt nevoia sa vorbeasca dupa actul sexual. Uneori, vor asta mai mult chiar decat sexul in sine.

3. Pentru a se simti mai barbat/ mai femeie

Sexul inseamna mai mult decat placere. Cea mai buna parte a sa este nevoia oamenilor de a se simti „barbat adevarat” si „femeie adevarata”, indiferent de ce insemnatate ar avea astapentru fiecare.

4. Pentru a evada

Cand oamenii se simt prinsi in rutina, cand nu pot crea bucurie sau extaz, cand viitorul arata exact ca nesatisfacatorul prezent, o aventura poate fi evadarea de care au nevoie, o oaza in desert. Nu rezolva nimic, bineinteles, insa timp de o ora sau doua in fiecare luna, toate problemele dispar.

5. Pentru a simti entuziasmul anticiparii

Stiti acele sfaturi pe care consilierii maritali le ofera cuplurilor pentru a-si mentine flacara vie? Oamenii le urmeaza atunci cand au o aventura. Programeaza o intalnire, o asteapta cu nerabdare, vorbesc despre cat de bine o sa mearga totul si cel mai important, se bucura de fiecare moment. Daca persoanele casatorite ar face asta in mod regulat, jumatate din aceasta afacere, cea a consilierilor maritali, ar disparea.

6. Pentru a se simti dorit/a si atractiv/a

Este foarte posibil sa te simti iubit/a, dar nu si atractiv/a. Din aceasta cauza, multe persoane cauta sa-si indeplineasca nevoia de a se simti dorite, si cum altfel, daca nu printr-o aventura? Nu exista substituent pentru dragoste si securitate, insa unii oameni ar face orice pentru a se simti doriti.

7. Pentru a experimenta sentimentul de pericol

Psihologia spune ca oamenii care insala iubesc pericolul si sentimentul ca ar putea fi prinsi oricand. Cei care se tem sa fie prinsi in fapt, se simt foarte vinovati si chiar nu se pot bucura de aventura pentru ca se gandesc constant daca si-au acoperit bine urmele. Foarte putini adulti spun ca riscul de a-si pierde casnicia si casa este un sentiment captivant.

www.libertatea.ro


IUL 14, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...