[ X ]
[ X ]
FRESH
Anna Kournikova și Enrique Iglesias s-au căsătorit, în mare secret, ...
Primarii Nina Cereteu și Victor Bogatico – DIN NOU, PĂRINȚI. Iată ...
Soția lui Ilan Șor și soția purtătorului de cuvânt al lui Putin – ...
Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1. Prima declarație a vedetei ...

Abstinenţa, o soluţie pentru toate cuplurile care au probleme în dormitor?

Orice relaţie trece printr-o perioadă mai puţin roz din punct de vedere sexual, iar una dintre soluţiile la care nu te-ai gândi niciodată este să încercaţi să stabiliţi o perioadă de abstinenţă. Astfel, libidoul ar putea să revină la nivelul normal şi o să vă treziţi că vă smulgeţi hainele de pe voi aşa cum nu aţi mai făcut-o de mult timp, scrie click.ro

Modul în care abordezi această perioadă fără sex depinde de preferinţele voastre sexuale: puteţi să nu vă atingeţi deloc sau să vă abţineţi doar de la actul sexual propriu-zis, mângâierile şi sărutările fiind premise. Femeile care nu reuşesc să aibă orgasm pot beneficia de pe urma acestui experiment, pentru că îţi pot cunoaşte mai bine corpul prin masturbare, identificând exact ceea ce le excită.

Din păcate, aceasta nu este o soluţie pentru toate cuplurile care au probleme în dormitor. În primul rând, nu este o decizie pe care să o ia doar una din părţi. Dacă unul dintre parteneri vrea să facă sex, iar celălalt îl respinge, îi poate fi afectată serios stima de sine. De asemenea, este de reţinut că abstinenţa nu poate să vă rezolve problemele apărute în relaţie, ci chiar le poate agrava, pentru că ar putea conduce la scăderea considerabilă a afecţiunii.


SEP 6, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...