[ X ]
FRESH
Replica Prințesei Diana pentru Camilla Parker, după ce a aflat că ...
NU consumă carne și face sport! Află ce alte TRUCURI de frumusețe ...
MAMA lui Andrei Năstase a fost OPERATĂ, din nou. Detalii!
E ÎNSĂRCINATĂ cu primul ei copil! Interpretă, la o emisiune TV: „Nu ...

Acestea sunt zodiile care vor avea o căsnicie fericită! Te numeri și tu printre ele?

Fericirea depinde de noi înșine. Dar nu chiar totul depinde de noi. Viitorul se schimbă in funcție de alegerile noastre. O viață scurtă nu înseamna nimic dacă e goală și lipsită de vreun scop. E mai bine să ai o viață scurtă, însă plină de dragoste, momente de fericire și lucruri împortante pentru tine. Unii oameni se pricep în a alegele fix ce le face rău. Dar de ce să vorbim despre ce rău? Haideți să vedem ce spun stelele despre următoarele zodii:

1. GEMENI

Această zodie o să aibă mult noroc în dragoste.Poți afla mai multe despre o persoană prin ceea ce spune ea despre ceilalți decât prin ceea ce spun ceilalți despre ea. Poate că sunteți norocoși, dar trebuie să întretineți flacăra iubirii. Dacă o să se stingă o să dureze pâna o să dați de următoarea dragoste!

2. RAC

Dumneavoastră o să mai aveți hopuri în dragoste, dar să nu vă pierdeți ambița pe drum. Toți avem acel suflet pereche, care va apărea în momentul potrivit. Când o să găsiți persoana potrivită nu o să mai știți pe ce lume trăiți. Dacă sunteți pe pământ sau in Univers, dar până atunci, trebuie să aveți ambiție și să fiți siguri că o să vină până la urmă.

3. LEU

Nativii acestei zodii li s-a spart de multe ori inima, dar de fiecare dată s-au ridicat cu un zâmbet pe față. Astrologii spun că această zodie o să aibă mereu momente de fericire și nu o să mai întâlnească persoane nepotrivite, care să îi facă să dea un pas înapoi.

4. SCORPION

Când o ușă se închide, o altă ușă se deschide, dar deseori ne uităm atât de mult la ușa închisă că nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi. Nativii acestei zodii o să-și întâlnească sufletul pereche puțin mai târziu, dar asta nu e o problemă pentru ei deoarece o să savureze fiecare moment și nu o să lase să treacă timpul degeaba.

5. TAUR

Dragostea îi face pe oameni să se simtă egali. Asta se întamplă și cu iubirea zodiei taur. În relația dumneavoastră o să fie multă liniște deoarece fiecare încearcă să semene cu celălalt. Și asta o să se intample. Sunteți un exemplu pentru partenerul dumneavoastră de viața și invers. Sunt puține diferențe între voi și asta vă face să fiți un cuplu special.

6. PEȘTI

Trupul nu poate trăi fără suflet, și omul fără iubire! Această propoziție vă definește. Nativii aceste zodii caută mereu iubire, dar in unele momente își bagă nasul unde nu trebuie și asta nu este de bine. Trebuie să căutați dragostea unde nu v-ați gândit vreodată. Nu mai căutați in aceleași locuri iar și iar.

7. BERBEC

În dragoste nu îndraznești să riști deoarece ți-e teamă să nu pierzi totul. Și totuși trebuie să înaintezi. Această frază vă reprezintă și nu puteți nega. Ați fost răniți de prea multe ori, încat vă e frică să pierdeți lucrul de care nu vă puteți detașa. Acel lucru este dragostea. Un suflet bun care vrea să dăruiască, la rândul lui, tot ce are. Dacă au plecat câteva persoane, următoarea o să rămână lângă dumneavoastră toată viața și o să trăiți amândoi fericiți până la adânci bătrâneți.

8. FECIOARA

Nativii acestei zodii și-au găsit sufletul pereche de la o vârstă fragedă și asta este un lucru bun deoarece, știu cum să se comporte cu partenerul de viață. Oamenii care se iubesc nu insistă asupra greșelilor celuilalt. Sunteți un om bun la inimă și treceți repede peste greșelile partenerului dumneavoastră de viață. Ăsta e un lucru de lăudat.

 


IUL 12, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...