[ X ]
FRESH
Adriana Lima, la un pas de gafă vestimentară la Cannes. A purtat o ...
Festivalul „TEFI-Sodrujestvo” va avea loc în septembrie, la Chișinău, ...
Sasha Mad a lansat UN NOU VIDEOCLIP: „Important e să nu facem greșeli ...
Kim Kardashian, într-o rochie foarte mulată. Ce s-a văzut? FOTO//

Adio conturare excesivă! Care sunt machiajele în vogă anul acesta

Anul 2019 aduce noutăţi interesante în materie de tendinţe în machiaj. Specialiştii internaţionali au trasat direcţiile pentru acest an, ce vor fi respectate pe podiumurile de modă, în pictoriale fashion, ori pe reţelele de socializare.

Diana Baicu, Director General Top Line, specialist în industria de înfrumuseţare, subliniază că anul acesta iese din tendinţe conturarea excesivă şi intră întrend stilul Garçonne Chic&Glamour, inspirat de anii ‘50-‘60.

Este un stil feminin, inspirat din ţinutele bărbăteşti, un stil androgin, relaxat, simplu, însă pentru care este necesară atitudinea potrivită. Victoria Beckham şi Ellen Page sunt două dintre vedetele care abordează acest stil.

În 2019 se poartă sprâncenele sălbatice, cât mai puţin pensate, ochii definiţi, cu ajutorul tuşului, iar, la nivelul buzelor, culorile nude, dar şi maro, inspirate de natură.

“Un factor important în industria de fashion şi beauty este impactul pe care îl are social media în viaţa de zi cu zi a fiecăruia. În special, Instragram este locul unde se propagă cel mai rapid tendinţele, dictate de specialiştii internaţionali. Este reţeaua socială unde fotografiile de tip portret sau selfie-urile sunt cele mairăspândite şi apreciate. De aceea machiajul este extrem de important. Anul acesta conturarea excesivă este de domeniul trecutului. Se poartă din ce în ce maimult look-urile naturale, sprâncenele “sălbatice”, într-o formă cât mai puţin pensată. În niciun caz sprâncenele tatuate, tip arcadă.”

Dacă tot suntem în zona ochilor, în 2019 tuşul este încă vedetă! Acum este totul despre ochi definiţi! Aşa că e nevoie să ne exersăm abilităţile de a trasa dungisubţiri sau groase cu tuşuri lichide, compacte sau tip creion, pentru o privire seducătoare.

2019 este anul în care mizăm pe naturaleţe, buzele nude fiind o alegere perfectă. Dacă vrem o variantă mai curajoasă, putem opta pentru rujuri în culori închise, însă culori inspirate din natură, cum ar fi nuanţele derivatele din maro.

Înainte de orice machiaj, să nu uităm însă, că este important să ne îngrijim corect pielea. Un machiaj reuşit se vede pe un ten bine îngrijit. Aşa că să nu uitămsă ne demachiem în fiecare seară şi să folosim produse de îngrijire de calitate corespunzătoare tipului nostru de ten”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

okmagazine.ro


FEB 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...