[ X ]
[ X ]
FRESH
Aşa se menţine în formă Loredana Groza la aproape 50 de ani. Ce sport ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ÎN CARANTINĂ: „Cine vrea aleargă maratoane ...
Aura și Georgeta Voinovan – DE NERECUNOSCUT: „Nici nu spun câți ani ...
Idee de AFACERE pe timp de pandemie! Un cuplu de artiști vrea să livreze ...

Află ce coeficient sexual ai!

Potrivit sexologilor, există mai multe metode prin care putem obține satisfacție totală în dormitor. Se spune că persoanele ceva mai open-minded au parte de mai multa plăcere. O educație sexuală adecvată și puțină libertate pot duce la eliminarea tabuurilor si la satisfacție din punct de vedere amoros.

1. Iti alegi partenerul sexual în funcție de aspectul fizic sau te atrage personalitatea?
Dacă răspunsul tău este da la prima variantă, înseamnă că ești o persoană care nu are nicio problema cu aventurile sexuale. Ești o femeie deschisă la minte care își permite să aibă experiențe cât mai variate.

2. Te uiți des la seriale cu tentă sexuală?
Dacă da, inseamna că vrei să te cunoști cât mai bine. Vrei să afli ce îți place și ce te deranjează în pat: care sunt lucrurile care te împlinesc din punct de vedere sexual.

3. Îți explorezi corpul când esti în intimitate?
Acest lucru definește foarte bine personalitatea ta sexuală.

4. Te simți bine cu tine din punct de vedere fizic?

Dacă da, înseamnă că nu întâmpini dificultăți în acest sens și nu îți este teamă de felul în care te-ar percepe bărbații în dormitor.

MAJORITATEA RASPUNSURILOR DA

Ai un coeficient sexual ridicat. Nu te simți deloc vulnerabilă in dormitor. Iti place sa ii pui la incercare pe barbati si pentru tine sexul este, pe langa o nevoie fizica, o practica amuzanta. Stii sa faci diferenta intre aventura si relatie.

MAJORITATEA RASPUNSURILOR NU

Ai un coeficient sexual scazut. Nu concepi sexul fara iubire si esti foarte timida in dormitor. La un barbat te atrage in primul rand coeficientul sau intelectual si, in al doilea rand, felul in care acesta stie sa se comporte cu o femeie.

50% DINTRE RASPUNSURI DA, 50% DINTRE RASPUNSURI NU

Coeficientul tau sexual este mediu. Sunt momente in care simti nevoia unei aventuri sexuale, insa nu asta defineste viata ta amoroasa. Esti o persoana pragmatica si pasionala in acelasi timp.

www.teotrandafir.com


IUN 7, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...