[ X ]
[ X ]
FRESH
Zile STRESANTE, după ce Amelia s-a ales CU FEBRĂ! Ana Cernicova: Foarte ...
În sfârșit! Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre povestea ...
Acest VIDEO a devenit VIRAL! Ionel Istrati A PROVOCAT mai multe vedete ...
Katy Rain S-A TRANSFORMAT în bărbat și a lansat „Imn de stat ACASĂ”: ...

Alegeţi geanta în funcţie de forma corpului!

Toţi designerii spun, şi cu siguranţă ai observat şi tu, că rochia, bluza, pardesiul şi încălţările trebuie alese în funcţie de forma corpului. Dar ştiai că şi geanta trebuie aleasă tot în funcţie de conformaţie? Sunt modele mai voluminoase sau mai mici, mai scurte sau mai înalte care, fără să ştii prea bine de ce, ţi se potrivesc sau nu, scrie click.ro.

Atunci când găseşti o geantă drăguţă în magazin, o pui pe umăr şi simţi nevoia să te uiţi în oglindă, să vezi cum îţi stă. E perfect normal. Unele modele te pot avantaja, altele nu. Geanta este şi ea un accesoriu care îţi completează ţinuta şi este o adevărată ştiinţă să o alegi pe cea perfectă pentru tine. Mai întâi, identifică-ţi forma corpului. „Forma pară” înseamnă că eşti mare în şolduri şi mică în partea de sus.

„Triunghiul invertit” caracterizează femeile mici în şolduri şi mari sus, la bust şi la umeri. „Forma măr” este despre burtă proeminentă din profil, „clepsidra” sugerează o talie mică, umeri şi şolduri la acelaşi nivel, iar femeia „coloană”, sau „dreptunghi” nu prea are forme, având trunchiul ca un dreptunghi, drept de sus până jos. Haideţi să le luăm pe rând!

11_shutterstock_779830132

Forma triunghi. Trebuie să distragi atenţia din jurul pieptului, iar pentru asta e bine să eviţi genţile cu mânere scurte. Poţi încerca geanta stil poştaş, care să ajungă în dreptul taliei.

Forma triunghi

Forma triunghi

Forma dreptunghi. Evită genţile pătrăţoase, din materiale drepte, dure. Caută să-ţi “îndulceşti” aspectul, astfel, orientează-te spre modele supradimensionate din materiale moi, care aduc în ţinuta ta „curbe” şi „onduleuri”.

Forma dreptunghi

Forma dreptunghi

Forma pară. Sigur nu vrei să pui şi mai mult volum în zona şoldurilor şi a taliei. Pentru a echilibra balanţa, geanta trebuie să aducă volum doar în partea de sus. Astfel, poartă genţi cu curele scurte, care să nu cadă sub linia taliei.

Forma pară

Forma pară

Forma măr. Pentru a echilibra contururile corpului, foloseşte-te de geantă. Stai departe de modelele mici, cu bretele scurte. Genţile mari, din piele tare şi dură, sunt ideale pentru tine.

Forma măr

Forma măr

Forma clepsidră. Felicitări, eşti cea mai norocoasă. Ai putea să porţi aproape orice model de geantă. Totuşi, e bine să nu alegi ceva care să-ţi umbrească silueta. Optează pentru gentuţe plic sau genţi de mână şi poartă-le cu ţinute simple, pe talie.

10_clepsidra


FEB 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...