[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Stil de ducesă! Kate Middleton adoră rochiile înflorate vara
E SELECTIVĂ! Katy Rain a spus CUM ÎȘI ALEGE invitații la emisiunea ...
După experiența de la Eurovision, Pasha Parfeni anunță O NOUĂ COLABORARE ...
Sia, dezvăluiri sfâşietoare: "M-am gândit de multe ori la sinucidere ...

Artificii NU vor fi de Hram! Primăria Chișinău a refuzat cadoul Asociației “Pentru Orhei”

Chișinăuienii nu vor avea parte de focuri de artificii nici la Hramul orașului, care se marchează astăzi. Chiar dacă Asociația Obștească “Pentru Orhei” a oferit în dar focurile de artificii, Primăria Chișinău a refuzat cadoul.

În comunicatul remis de asociație, se spune că “cu regret că Primăria Chișinău, din motive inventate, a refuzat să primească cadoul din partea orheienilor de Hramul Capitalei”.

“Alegerea autorităților din Chișinău între politică și interesul oamenilor, din nou, a fost făcută în favoarea politicii, lăsându-i pe chișinăuieni fără nimic, inclusiv fără focuri de artificii, desfășurarea cărora urma să fie suportată financiar de către organizația “Pentru Orhei”. Orheiului i s-a arătat clar cât de credibile sunt afirmațiile Chișinăului despre parteneriat și sprijin”, se spune în comunicat.

Organizația “Pentru Orhei” regretă că jubileul capitalei moldovenești se va desfășura într-un mod  obișnuit, iar chișinăuienii vor rămâne fără impresii de neuitat.

În același timp, asciația obștească îi îndeamnă pe locuitorii Capitalei să viziteze Orheiul, orașul unde continuă dezvoltarea vieții sociale și culturale, iar interesele locuitorilor sunt mai presus de cele de partid și demagogia preelectorală.

SHOK.md


OCT 14, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...