[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan apare fără haine în noul videoclip. Imagini rare cu ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ACASĂ: „Nu am crezut vreodată că ...
Damian Spinei, despre EXPERIENȚA de la „Românii au Talent”: „Am avut ...
Și-a arătat SÂNII ÎN TOATĂ SPLENDOAREA! Modelul Dorina Darii – purtând ...

AȘA SCAPI pentru totdeauna de celulită!

Există anumite remedii naturiste care te pot scăpa de această problemă supărătoare. Există un ulei anticelulitic ce te scapă de celulită în 2 sau 3 luni. Însă trebuie să fie aplicat pe piele de 4 până la 6 ori pe săptămână. Când îl vei aplica pe piele, te vei masa ușor, ceea ce va îmbunătăți aspectul pielii. De asemenea, pielea se va hidrata, ceea ce te va ajuta să scapi de celulita inestetică.

Pentru a pregăti uleiul anticelulitic ai nevoie de următoarele ingrediente: ulei de cuișoare, de lămâie, de ardei dulce, de ienupăr și rozmarin. Vei folosi o cantitate de 20 de ml din fiecare tip de ulei. De asemenea, vei adăuga și 100 de ml de ulei de măsline.

Atenție! Verificați înainte dacă sunteți alergici la aceste tipuri de ulei. Uleiul de cuișoare poate provoca reacții alergice. Înainte de a pregăti uleiul anticelulitic, verificați dacă pielea este sau nu sensibilă la contactul cu aceste tipuri de ulei. Aplicați puțin ulei pe o porțiune mică de piele. Așteptați timp de 30 de minute. Observați dacă pe piele au apărut schimbări sau sunt senzații neplăcute.

Ingredientele menționate mai sus se amestecă și se pun într-un recipient cu capac. Amestecul obținut se va ține la temperatura camerei. Însă trebuie lăsat la întuneric.

Înainte de a aplica uleiul anticelulitic, este bine să facți baie cu sare de mare. Aveți nevoie de scrub pentru a vă curăța pielea.

După baie puteți aplica uleiul, masându-vă ușor pielea. Nu trebuie să faceți duș după aceea. Pielea va absorbi uleiul.

teotrandafir.com


IUN 26, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...