[ X ]
FRESH
Iată cum arată pe interior clădirea PREȘEDINȚIEI după renovare! VIDEO//
Bianca Drăgușanu și-a golit cardurile la Paris. Pe ce a dat 20.000 ...
Creţele, cele mai optimiste femei!
Horoscop 19 octombrie 2018. Zi grea pentru trei zodii

Bărbații sunt atrași de femeile care fac acest lucru. Te așteptai la asta?

Se pare că bărbații sunt atrași de femeile care citesc. Și, în vreme ce unii se simt intimidați de ele, alții preferă să fie în compania lor și chiar să formeze un cuplu cu această categorie de femei. Iată care sunt motivele pentru care bărbații vor ca partenere de cuplu femei care citesc.

Bărbații sunt atrași de femeile care fac acest lucru. Te așteptai la asta?

Motivele pentru care bărbații sunt atrași de femeile care citesc:

1. Înțeleg când partenerii lor de cuplu vor să facă altceva. Spre exemplu, dacă ei vor fi ocupați cu alte lucruri, partenerele de cuplu își vor petrece timpul citind. Astfel, fiecare poate face ceea ce își dorește sau ceea ce este necesar, fără a-l deranja pe celălalt.

2. Îi pot ajuta pe ceilalți. Femeile care citesc au mai multe cunoștințe decât celelalte. De aceea, le pot fi de ajutor în situațiile mai complicate și partenerilor lor, dar și altor persoane apropiate. Pot fi un model pentru alte persoane, ceea ce este un lucru foarte bun.

3. Pot purta disuții interesante cu ele. Cele care obișnuiesc să citească pot purta conversații interesante cu partenerii de cuplu. Sunt mult mai interesate de aceste lucruri decât de bârfe sau altele asemenea. Este, așadar, un alt motiv pentru care bărbații preferă să aibă în viața lor astfel de femei.

4. Ascultă când parteneru de cuplu le vorbește. Atunci când partenerii de cuplu le vorbesc, ele sunt atente la conversație. De asemenea, ele vor fi capabile să le ofere un sfat celor din viața lor. În plus, au răbdare, ceea ce este important.

5. Sunt organizate. Se pare că persoanele care citesc mult, sunt organizate. Așa că, deși partenerul lor de cuplu poate avea o viață mai haotică, ele pot veni în ajutor și pot face ordine în viața lui.

Cele mai frecvente greşeli sexuale comise de femei!

Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a descoperi ce fel de amantă eşti: verifică dacă nu cumva comiţi vreunul dintre cel mai des întâlnite „păcate” ce urmează să fie descrise mai jos.

Te-ai făcut cumva vinovată de săvârşirea uneia sau mai multora dintre ele? (Sper că nu de toate!)

Greşeli sexuale. Femeile cred că bărbaţii vor tot timpul şi sunt gata oricând de sex

Dacă ne referim la un băiat de 17 ani care se află la prima experienţă cu o fată, nu greşim. Cel mai probabil, mintea îi stă numai la sex oriunde ar fi şi orice ar face şi ar vrea să facă sex în fiecare minut – şi-n somn dacă ar putea. Dar în jurul vârstei de 25 de ani (uneori şi mai devreme) dobândesc importanţă alte părţi componente ale vieţii şi bărbatul este obligat să-şi dedice, parţial, energia şi altor lucruri.

Detaliile vieţii de zi cu zi sting o bună parte a ardorii masculine mai eficient decât o găleată de apă turnată pe un chibrit aprins. Munca, stresul, obligaţiile, facturile de plătit, disputele – toate acestea îi împiedică să mai aibă nevoie de sex în fiecare zi, cât e ziua de lungă.

Femeile cred că partida de sex a luat sfârşit când a ejaculat

Greşeli sexuale. Da, deseori aşa e. Un amant egoist sau prea puţin scrupulos se tolăneşte imediat alături, exclamând încântat „A fost grozav!” şi te lasă nesatisfăcută. Ori, dacă penisul lui este temporat ieşit din uz, asta nu înseamnă că gura şi degetele sale nu sunt în perfectă stare de funcţionare. Dacă orgasmul l-a secătuit de vlagă – nu ţin cu ei, dar organismul îi este literalmente saturat de hormoni „de somn” după ce ejaculează –, explică-i că atunci trebuie ca tu să ai orgasm înaintea lui.

Femeile nu înţeleg că pentru bărbaţi sexul înseamnă mai mult decât doar sex şi atât

Greşeli sexuale. Bărbatul are deseori nevoie de un act sexual pentru a se simţi dorit. Deşi e greu de bănuit că, de fapt, are nevoie de afecţiune când te trezeşti cu o mână sub pulover şi cu cealaltă sub fustă, de cele mai multe ori chiar aşa e. Pentru un bărbat se pare că actul sexual este o formă primară de dăruire, un mod de a se simţi acceptat în egală măsură fizic şi sentimental.

Femeile dau prea multă importanţă trupului lor în timpul sexului

Greşeli sexuale. Dacă te-ai îngrăşat două kilograme nu înseamnă că trebuie să te privezi de sex timp de două săptămâni. Tot aşteptând să ajungi la „greutatea ideală”, s-ar putea să nu mai apuci să faci dragoste – chiar dacă, în comparaţie cu tine, Kate Moss ar putea părea obeză. Trist, dar adevărat: cele mai multe femei nu sunt mulţumite de trupul lor.

E imposibil de explicat de ce sau ce trebuie făcut în acest sens, dar, dacă imaginea trupului tău îţi afectează viaţa sexuală, trebuie să iei măsuri. Şi dacă te trezeşti că faci dragoste cu acelaşi tip de luni de zile sau de ani buni, se poate spune fără nici un dubiu că te consideră atrăgătoare din punct de vedere sexual!

www.teotrandafir.com


NOI 23, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...