[ X ]
[ X ]
FRESH
Lilu a spus CÂT COSTĂ POSTĂRILE pe contul ei de Instagram: Când am ...
Lorena Eni S-A FILMAT într-o producție bollywoodiană: „Totul din viaţă. ...
Să reprezinte țara la Eurovision e VISUL EI DIN COPILĂRIE! Natalia ...
Cizmele Adelinei Pestrițu costă cât o mașină și cântăresc 7 kg. Vedeta, ...

Când apare obişnuinţa în relaţiile de cuplu

În unele cupluri dragostea durează tot restul vieţii, dar există şi cazuri în care acest sentiment, în timp, îşi pierde din intensitate şi se transformă în obişnuinţă. Dacă stăm să ne gândim, fiecare dintre noi cunoaşte cazuri în care dragostea s-a transformat în obişnuinţă, blazare, scrie click.ro.

Poate că ne-am săturat să tot auzim de obişnuinţă ca fiind cel mai mare inamic al relaţiilor, însă, din păcate, este în topul cauzelor care duc la despărţire. Obişnuinţa, de multe ori confundată cu plictiseala, intervine atunci când partenerii de viaţă au intrat într-o rutină din care nu mai pot ieşi, nu ştiu cum să iasă sau nu-şi dau seama că trebuie să iasă.

Atunci când nu mai aduci nimic incitant într-o relaţie, când fizicul şi psihicul se sufocă de aceleaşi tipare, partenerii încep să se distanţeze. Cel mai des, obişnuinţa apare în cuplurile în care cei doi iubiţi sunt dependenţi unul de celălalt şi petrec tot timpul împreună, uitând de cele mai multe ori că sunt entităţi separate şi diferite.


AUG 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...