[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul ...
A avut o COPILĂRIE FERICITĂ! Oxana Barbu: „Păcat că generațiile de ...
Andrei Năstase – GÂNDURI, de Ziua Copilului: Ceea ce mă frământă este ...
Copilăria ei se asociază CU VERI CĂLDUROASE! Inga Ojog: „Îmi plăcea ...

Când trebuie să faci sex ca să eviți despărțirea

Poate duce lipsa sexului la despartire? Sexologii sustin ca da, chiar daca multe cupluri invoca alte motive cand se despart. Momentul potrivit pentru a face sex difera de la pereche la pereche, dar intrebarea ramane aceeasi…

… cand trebuie sa faci sex ca sa eviti despartirea?

Sexologii britanici sunt de parere ca a spune „Te iubesc” nu este suficient pentru ca o relatie sa dureze in timp. Sexul are un rol important, insa nu trebuie supraestimat nici acesta. Specialistii au realizat un studiu pentru a analiza conexiunea emotionala dintre parteneri inainte de inceperea actului sexual.

Sexologii au vrut sa stie daca anumite cuvinte frumoase spuse intre parteneri duc la sex sau il amana, noteaza The Independent.

La studiu au participat 300 de studenti, barbati si femei. Rezultatele au fost surprinzatoare. Relatiile in care inaintea sexului s-au rostit cele doua cuvinte magice au durat mai mult. Studiul spune ca nu exista o perioada precisa in care partenerii trebuie sa faca sex, insa trebuie sa tina cont de cat de confortabil se simt din punct de vedere emotional.

Toni Coleman, unul din psihoterapeutii care a initiat studiul sustine ca sexul nu este posibil in relatiile unde nu este stabilita o relatie emotionala fluida. Legatura sentimentala este elementul cheie al oricarei relatii, sustine expertul, conform The Independent.

Queen’s University: Sexul de dimineata e cel mai bun

In legatura cu momentul zilei in care au loc cele mai bune partide amoroase, cercetatorii de la Queen’s University din Belfast au gasit raspunsul. Acestia spun ca dimineata este momentul ideal pentru a face dragoste. Partidele din acest moment al zilei ofera suficienta energie si tine stresul de peste zi la departare.

 www.teotrandafir.com

FEB 13, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...