[ X ]
[ X ]
FRESH
Irina Loghin a împlinit 81 de ani. Dezvăluirile solistei despre bărbații ...
În vară ar fi marcat 1 AN DE IUBIRE CU UN BĂRBAT MISTERIOS… Olia ...
Katy Rain, despre ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR: „Trandafirii pe mine nu mă ...
Silvia Petrov – MAMĂ DE 4 LUNI: „Întotdeauna am crezut că maternitatea ...

Când un act sexual este considerat reuşit pentru femei?

Viaţa sexuală constituie în permanenţă o preocupare pentru un cuplu. Este importantă deoarece ea se constituie într-un barometru al vieţii şi stării de sănătate a cuplului. În ceea ce priveşte femeia, pe primul plan stă relaţia sa cu propria sexualitate, scrie click.ro.

Modul în care percepe ea viaţa sexuală, manifestările sexualităţii, modul în care realizează diferenţele dintre propriile nevoi şi propriile dorinţe, modul în care percepe partenerul sunt elemente importante care pot conduce la crearea unei vieţi sexuale reuşite.

În esenţă, un act sexual este considerat reuşit dacă partenerii implicaţi reuşesc să parcurgă o stare de bine, sunt satisfăcuţi de modul în care se manifestă şi simt pe celălalt. Atunci când vorbim despre satisfacţia femeii vorbim în special de starea de orgasm. Când acesta are loc, viaţa sexuală a reprezentantei sexului frumos pare a fi în ordine. Orgasmul se învaţă, se construieşte în timp dacă viaţa sexuală este constantă atât ca periodicitate cât şi ca partener. Dificultăţile apar atunci când acestă experienţă a orgasmului nu are loc.


OCT 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...