[ X ]
FRESH
După 35 de ani, tot împreună! Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, ...
Va susține un CONCERT GRANDIOS la Chișinău! Irina Rimes a anunțat ...
DoReDoS a primit O SUPER PROPUNERE de la Filip Kirkorov: „Suntem în ...
Tany Vander – ÎN COSTUM DE BAIE! Și-a etalat silicoanele în toată ...

Cât de pricepute sunt zodiile la gătit!

Să combini cu măiestrie condimentele, să realizezi feluri complexe şi gusturi rafinate este ceva ce şi zodia în care te-ai născut are un cuvânt de spus.

Berbec: Găteşti repede şi bine. Ai un fel savuros de a combina alimentele şi te pricepi ca nimeni alta la condimentele hot.

Taur: Nu te oboseşti prea des în bucătărie. Dar când intri acolo, ceea ce rezultă este artă pură. Cei apropiaţi adoră rezultatul.

Gemeni: Te descurci bine în bucătărie, graţie îndemânării tale înăscute, cchiar făcând mai multe feluri simultan, dar rareori gătitul devine o pasiune.

Rac: Să hrăneşti este una dintre vocaţiile tale. Iar inuiţia îţi spune exact ce ingredient e potrivit sau ce mirodenie lipseşte.

Leu: Preferi să îi pui pe alţii să gătească pentru tine, dar când te hotărăşti să îţi exerciţi măiestria la gătit, cei din jur se bucură de un regal culinar.

Fecioară: Îţi place să găteşti simplu şi sănătos, decât prea sofisticat sau greu digerabil. Te pricepi de minune la diete şi regimuri.

Balanţă: Nu e un domeniu în care să excelezi, nu-ţi place să îţi strici manichiura, dar ştii reţete delicioase, mai ales de dulciuri.

Scorpion: Iei în serios afirmaţia că „amorul trece prin stomac”. Dar sunt si situaţii în care îţi pasă prea puţin de gastronomie.

Săgetător: Nu îţi petreci prea mult timp în bucătărie, fiindcă eşti mai mereu pe drumuri. Dar o dată intrată acolo, si câteva reţete infailibile.

Capricorn: Ştii să găteşti la fel de bine cum te pricepi la orice altceva. Nu e o pasiune neapărat, dar stisfaci la o adică şi cele mai rafinate gusturi.

Vărsător: Găteşti feluri neobişnuite şi nu îţi place să mănânci de mai multe ori la rând acelaşi lucru. Încerci inclusiv reţete exotice.

Peşti: Ai un telent special pentru gusturi şi dacă te hotărăşti să îţi perfecţionezi arta gătitului descoperi foarte curând că îţi e o a doua natură.

unica.ro


MAR 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...