[ X ]
[ X ]
FRESH
Anna Kournikova și Enrique Iglesias s-au căsătorit, în mare secret, ...
Primarii Nina Cereteu și Victor Bogatico – DIN NOU, PĂRINȚI. Iată ...
Soția lui Ilan Șor și soția purtătorului de cuvânt al lui Putin – ...
Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1. Prima declarație a vedetei ...

Cât durează o partidă de sex, în funcție de vârstă

Cât durează, în medie, o partidă de sex

Am vrut să aflăm cu exactitate care este durata medie a unei partide de sex și am descoperit că doctorul Brendan Zietsch, psiholog la Universitatea Queensland, a făcut un studiu în acest sens pe 500 de cupluri, din toate colțurile lumii. Rezultatele acestui studiu au arătat că durata unei partide de sex se încadrează, în general, între 33 de secunde și 44 de minute. Cu toate acestea, durata medie a unei partide de sex este de 5,4 minute.

Vârsta dictează durata partidei de sex

Mergând mai departe de descoperirea doctorului Zietsch, vârsta bărbatului joacă un rol important în partidele de amor, deoarece este factorul principal care influențează durata actului sexual. Conform specialiștilor, iată care este media duratei unei partide de sex, calculată la vârsta bărbaților caucazieni, având ca țară de origine România:

durata-unei-partide-de-sex-in-functie-de-varsta

Așadar, data viitoare când auzi povești despre partide de sex care au durat o noapte întreagă, cel mai probabil spuse de bărbați, amintește-le că acest lucru este practic imposibil.

Da, se poate să faci sex de la apus și până la răsărit, dar asta presupune mai multe partide de amor consecutive, cu eventuale pauze, și – desigur – preludiu, jocuri erotice și postludiu…

unica.ro


AUG 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...