[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Diana Voevuțki – MEREU PE GRABĂ: Am trecut o fugă până la mama. Deja ...
Un local cu o istorie de peste 20 de ani S-A REDESCHIS în sectorul ...
Ion Ceban, cu mingea pe teren: „Chișinăul va avea echipă de fotbal, ...
Timp de 22 de ani - FIDELĂ PĂRULUI SĂU! Model: Dacă m-am hotărît la ...

Ce bărbați harnici găsim în zodiac și care este calitatea lor de căpătâi

Cine caută bărbați harnici după zodie, poate folosi câteva indicii care îl ajută din zodiac. Află care sunt aceștia și care este calitatea lor cea mai importantă când vine vorba despre casa lor și muncile gospodărești.

Taurii, pricepuți să își pună casa la punct

Treburile casei reprezintă obiective foarte clare pentru un Taur pentru că este ordonat și nu lasă nimic la voia întâmplării. Își asumă toate activitățile grele în familie, dar când are chef de muncă, trebuie să ai și tu. Bineînțeles, după o zi întreagă în care a rezolvat și aranjat diverse, așteaptă o recompensă specială!

Nativii din Fecioară, tipicari până la ultimul detaliu

Când e treabă de făcut, bărbații din Fecioară își suflecă mânecile până la cot și nu se lasă până nu termină. Tipicarul Fecioară este în stare să muncească ore întregi fără pauze, numai să vadă totul finisat și aranjat așa cum își dorește. Dar trebuie să fii lângă el pas cu pas, să îi urmezi instrucțiunile și să nu comentezi. Bărbatul Fecioară are impresia că el știe cel mai bine să le facă pe toate.

Nativii din Balanța, bărbați harnici după interes

Dacă are o motivație serioasă sau e prea multă dezordine în casă, nativul Balanță va trece la fapte. Va aranja totul singur, va da cu aspiratorul, va șterge praful și va aduna jucăriile copiilor fără să îi mai spui tu. Când vrea el, poate fi foarte harnic, dar trebuie să știi cum să îl convingi. Îi place ordinea, așa că în casa lui nu va domni niciodată haosul.

Scorpionii, iubitori de curățenie și confort

Bărbatul Scorpion nu se dă în lături când vine vorba de muncă. Când are obiective clare, face totul singur. Dacă s-a stricat ceva prin casă, dacă vrea să renoveze sau să schimbe vechiturile, se apucă imediat de treabă. Îi place să stea în curățenie și confort și muncește pentru a le obține.

Capricornii, îndemânatici și amatori să meșterească

Îndemânatic, sârguincios, ordonat și responsabil, ai putea spune că bărbatul Capricorn este partenerul ideal. Este foarte harnic și se pricepe la o mulțime de reparații și amenajări prin casă. Doar că, de cele mai multe ori, ocupat cu treburile lui personale cam uită de treburile casei și trebuie să îi aduci tu aminte. Dacă ai un proiect interesant, o renovare sau o schimbare, el va face totul și va fi atras de noutăți.


IUL 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...