[ X ]
FRESH
Modelul Diana Toma – OMAGIATĂ: „Anul acesta am avut o serbare mai ...
Trăiește UN VIS! Olga Roman, despre „Vocea României”: „Îmi doresc ...
Schimbare RADICALĂ! O cunoscută interpretă  - de nerecunoscut! FOTO//
O prezentatoare TV își vinde ROCHIA de MIREASĂ. Oferă și UN CADOU ...

Ce este sexul astral și ce femei îl practică

Sexul astral a devenit extrem de popular în Statele Unite ale Americii. Acest nou tip de amor este explicat pe îndelete de hipnoterapeutul și astrologul Steve G. Jones.

Ce este sexul astral?

Psihologul susține că sexul poate fi descris și ca experiență extracorporală, iar acest tip de amor nu presupune contactul fizic între indivizi.

Acest tip de sex are ca principal organ… creierul. Persoanele care se concentrează foarte mult asupra sexului pot ajunge la orgasm doar prin gând. Gândul trebuie să fie extrem de puternic pentru ca atingerea orgasmului să se poată realiza.

Psihologii care susțin că acest tip de sex este posibil spun că persoanele care îl practică sunt înclinate spre practicile ezoterice, în special spre yoga.

Femeile care pot atinge orgasmul doar cu puterea gândul sunt foarte echilibrate și au o inteligență emoțională superioară deoarece știu să își țină în frâu impulsurile.

Sexul astral se poate produce și în timpul somnului. Multe persoane au parte de orgasm în timp ce se visează făcând sex, fără ca actul în sine să existe în realitate.

Psihologii spun că persoanele a căror conștiință pot părăsi temporar corpul fizic și să funcționeze independent pot avea parte de astfel de experiențe amoroase.

www.teotrandafir.com


IUL 28, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...