[ X ]
FRESH
Încă o NOUTATE BUNĂ pentru vizitatorii parcului „OrheiLand”: Au fost ...
FOTO RARE cu gemenii lui George și-ai lui Amal Clooney. Ce mari s-au ...
GALA PREMIILOR Uniunii Scriitorilor din Moldova! Iată CINE sunt scriitorii ...
MILIOANE de vizualizări în doar o săptămână! Cleopatra Stratan: „Mi-a ...

Ce se întâmplă dacă faci sex de două ori într-o oră! Sigur nu știai asta!

Studiul cercetatorilor a scos la iveala faptul ca daca un barbat face sex de doua ori in decurs de o ora, sansele ca acesta sa devina tata se tripleaza!

Cercetarea a implicat 73 de cupluri care au fost supuse procedurii de inseminare intrauterina, un tratament de fertilitate in care sperma este plasata direct in uter. A doua mostra recoltata de la barbati, in decurs de o ora, era mult mai fertila decat prima, probabilitatea ca femeia sa ramana insarcinata fiind de trei ori mai mare in acest caz.

Studiul cercetatorilor demonteaza, astfel, mitul conform caruia barbatii ar trebui sa se abtina de la sex inainte de a concepe un copil, ca sa fie mai fertili si mai potenti.

Pe de alta parte, un alt studiu inedit scoate la iveala faptul ca mersul pe bicicleta poate dauna calitatii lichidului seminal, noteaza Daily Mail. Explicatia ar fi faptul ca citokinele, molecule din sange responsabile cu transmiterea informatiilor intre celule diferite, sunt eliberate in niveluri foarte mari in timpul mersului intens pe bicicleta. Aceste niveluri excesive de citokine ar inrautati calitatea spermei, conform unui studiu publicat de Clinical Journal of Sports Medicine.

La aceasta cercetare au participat 24 de barbati, care au trecut printr-un program de ciclism timp de patru luni si care au fost instruiti sa mearga zilnic pe bicicleta, intensitatea crescand de la saptamana la saptamana.

www.huff.ro


MAI 15, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...