[ X ]
FRESH
Mom-Jeans! Meghan Markle, îmbrăcată în blugi rupţi în luna a 6-a de ...
A avut un 2018 BUN și finalul a încununat opera! Ludmila Terzi: „S-a ...
Planuri de VACANȚĂ pentru 2019 – deja! Dianna Rotaru le-a dezvăluit!
Kylie Jenner şi Travis Scott se pregătesc de nuntă? Apropiaţii îi ...

Ce se întâmplă dacă femeile nu fac sex mult timp!

Dacă femeile nu fac sex o scurtă perioadă de timp, nu se va întâmpla nimic negativ. Din contră, lucrul acesta poate avea efecte benefice asupra vieții de cuplu. Însă, dacă trece mult timp fără să facă sex, atunci pot să apară unele probleme. Iată ce se întâmplă dacă femeile nu fac sex mult timp.

1.Apare depresia. Lipsa sexului este asociată cu lipsa dragostei. Femeile care nu fac sex mai mult timp consideră că sunt private de afecțiune. Iar lucrul acesta duce la apariția depresiei. De asemenea, apare nervozitatea. Și toate lucrurile acestea vor face ca pofta de mâncare a femeilor să scadă. Ele vor fi triste și vor avea senzația că nu contează pentru nimeni, spun specialiștii.

2.Apar dezechilibrele hormonale. Beneficiile sexului se resimt nu numai la nivel fizic, dar si la nivel psihic. Poate ai ales ca pentru o perioadă să nu mai faci sex, din diferite motive. Trebuie să știi că lipsa sexului are urmări negative, printre care se numără și apariția dezechilibrelor hormonale. Dacă nu vei face sex o lungă perioadă de timp, atunci te poți confrunta cu probleme precum durerile de sâni, dereglarea ciclului menstrual sau diverse probleme localizate la nivelul ovarelor.

3.Lipsa sexului duce la apariția schimbărilor de comportament. Este un alt efect negativ al lipsei activității sexuale. Dacă nu vei face sex, atunci comportamentul tău se poate schimba. Sexul este o necesitate pentru organism. În cazul în care nu ai activitate sexuală mai mult timp, atunci vei avea probleme de concentrare. De asemenea, vei fi mai stresată și vei avea o stimă de sine scăzută, spun specialiștii.

www.teotrandafir.com


MAI 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...