[ X ]
FRESH
Kate Middleton, într-o ţinută stylish! Accesorizarea a fost cea care ...
Nina Ștanski a ajuns tocmai ÎN ARTICA. S-a îmbrăcat precum localnicii! ...
„Vis de iarnă” deja e TRADIȚIE! Frații Advahov: „Suntem încântați ...
Demi Lovato, surprinsă în timp ce îşi săruta noul iubit! De când sunt ...

Ce slăbiciuni au mamele, în funcție de zodie

Gemenele Ofhira și Tali Edut, cunoscute drept AstroTwins, au alcătuit o listă a punctelor sensibile ale mamelor. Iată ce slăbiciuni au mamele, în funcție de zodie:

Mama Berbec este obsedată ca totul în jurul său să fie perfect, fără excepție. Și copiii trebuie să fie astfel, așa că mama născută în zodia Berbec va apela la o educație spartană pentru ca cei mici să se ridice la nivelul așteptărilor sale.

Mama Taur este destul de materialistă, iar acel lucru se va putea transmite și copiilor săi, care vor avea impresia că așa este corect. În plus, mama născută în zodia Taur este sfătuită să fie mai tolerantă cu cei din jurul său, inclusiv cu copiii și să renunțe la încăpățânarea caracteristică.

Mama Gemeni poate fi inconsecventă în educația copiilor, mai ales că vrea să îi învețe multe lucruri noi, din numeroase domenii. Cel mai bine ar fi să îi lase pe aceștia să facă alegeri uneori și să nu îi zăpăcească luând decizii contradictorii.

Mama Rac are tendința de a fi puțin prea protectoare, iar din acest motiv, copiii se vor simți mereu închiși și fără posibilitatea de a se exprima liber. Trebuie să învețe să aibă mai multă încredere și să nu mai fie mereu cu un pas în spatele lor, pentru a-i prinde.

Cât despre mama Leu, aceasta poate deveni uneori mult prea egoistă și prea superficială, iar acest lucru se poate răsfrânge și asupra copiilor. Aceste mame sunt sfătuite să își arate mai des sentimentele în fața copiilor.

Mama Fecioară este dependentă de un program bine pus la punct, iar atunci când ceva iese din rutină, se declanșează haosul. I se recomandă să fie mai înțelegătoare și mai flexibilă cu cei mici.

Mama Balanță discută uneori pe un ton prea matur cu cei mici

Mama Balanță uită uneori că cei mici nu au capacitatea să înțeleagă chiar totul și are prea multe așteptări de la ei, iar acest lucru îi va dăuna în relația cu ei. Va veni și ziua în care vor discuta de la egal la egal.

Mama Scorpion tinde să își controleze copiii, iar de multe ori își va ieși din fire dacă un lucru nu îi va fi pe plac. Prin acest comportament, poate deteriora relația cu cei mici.

Despre mama Săgetător se spune că spune prea des lucrurilor pe nume, iar unele adevăruri ar trebui să fie spuse cu blândețe copiilor. Unele lucruri e mai bine să rămână nespuse, pentru a avea o relație perfectă cu copiii.

Mama Capricorn tinde să muncească prea mult și să facă adesea și lucrurile pe care copiii trebuie să le ducă la îndeplinire. Cei mici vor primi un mesaj greșit despre rolul pe care îl au.

Cât despre mama Vărsător, se spune că aceasta este mult prea schimbătoare uneori, în jurul copiilor, dar și în jurul celorlalți. Iar cei mici au nevoie de o rutină și de niște reguli, pentru a funcționa așa cum trebuie.

Mama Pești trebuie să învețe să fie mai blândă cu copiii și să nu îi manipuleze. Chiar dacă are tendința de a scoate adevărul la iveală și de a manipula, în relația cu copiii, trebuie să fie mai cumpătată.

teotrandafir.com


SEP 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...