[ X ]
FRESH
Emily Ratakjowski renunţă la haine de dragul afacerilor! Imagini interzise ...
MAREA EUROVISIONEALĂ 2019: Astăzi îi poți CUNOAȘTE DIRECT pe Anna ...
Scrie O CARTE! Jurnalista Doina Danielean a dezvăluit CÂTEVA GÂNDURI ...
Cum arată fiul ”neştiut” al lui Michael Jackson? Blanket a împlinit ...

Ce sucuri te ajută în combaterea stresului?

Stresul este o afecțiune frecventă în ziua de azi. Există mai multe modalități prin care poți să previi sau să elimini stresul din viața ta. Este deosebit de important să ai o alimentație corectă și să bei suficiente lichide. Trebuie să știi și faptul că, sunt anumite băuturi care te pot ajuta să scapi de stres. Care sunt acestea?

Ceai verde

Ceaiul verde conține antioxidanți importanți pentru organism, care au un efect pozitiv asupra trupului și a minții. Consumul ceaiului verde, în fiecare zi, te ajută să te relaxezi și să te concentrezi mai bine.

Lapte

Laptele este extrem de benefic în combaterea stresului, datorită Vitaminelor A și D, din componența sa. El are și un aport generos de calciu și proteine care te ajută să lupți împotriva stării de stres și de oboseală.

Sucul de portocale

Sucul proaspăt de portocale abundă în vitamina C, care ajută la întărirea sistemului imunitar. Este recomandat un pahar de suc de portocale, zilnic, pentru a lupta împotriva stresului.

Pe lângă factorii care aduc stresul în viața ta, la serviciu sau în viața personală, este esențial să consumi cât mai multe alimente sau lichide care au un aport generos de vitamine și nutrimente. Acesta poate să reprezinte remediul tău împotriva stresului.

click.ro


IUL 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...