[ X ]
[ X ]
FRESH
Aşa se menţine în formă Loredana Groza la aproape 50 de ani. Ce sport ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ÎN CARANTINĂ: „Cine vrea aleargă maratoane ...
Aura și Georgeta Voinovan – DE NERECUNOSCUT: „Nici nu spun câți ani ...
Idee de AFACERE pe timp de pandemie! Un cuplu de artiști vrea să livreze ...

Cea mai mare campanie de promovare a mișcării în masă din Moldova - „Bucurie în Mișcare”  - la Orhei! Vezi PROGRAMUL și HARTA!

„Bucurie în mişcare” și AVI Moldova, alături de compania Kaufland aduc, pentru prima dată în Orhei cea mai mare campanie de promovare a modului activ de viață –  „Bucurie în mişcare”, platforma care integrează idei de jocuri și metode simple de mișcare. În perioada 10-11 iunie, toți locuitorii din Orhei sunt invitați la Piața Vasile Lupu unde vor avea parte de multă distracție în aer liber, jocuri, concursuri și multe premii potrivit unui comunicat de presă.

Timp de două zile participanții își vor putea aminti de jocurile copilăriei și vor putea experimenta distracția în mijlocul naturii. Derulat anul acesta sub sloganul „Iubesc mișcarea!”, proiectul își propune să aducă împreună copiii, părinții și tinerii care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment viu, extrem de ofertant. Intrarea este liberă pentru toți participanții.

Organizatorii vor amenaja diverse zone pentru toți cei care iubesc mișcarea:

  • Jocuri și concursuri pentru copii și familie,
  • Competiții sportive,
  • Scena cu demonstrații sportive, dans și muzică,
  • Cros-ul Bucurie în mișcare,
  • Zona cu meșteșuguri și artizanat,
  • Zona de catering,
  • Zona de relaxare, board games și movie night,
  • Zona reciclăm și ne jucăm,

Evenimentul va demara cu cros-ul „Bucurie în mișcare”, care se va desfășura pe 10 iunie, ora 9.00 pe Stadionul din Orhei, apoi distrația va continua începând cu ora 12.00 în Piața Vasile Lupu, unde timp de două zile „Bucurie în mișcare” va fi cel mai activ și vesel spațiu de joacă pentru copiii de la 4 la 90 ani!

În campania din acest an, se lansează o provocare pentru participanți prin intermediul unei zone de conversii creative a deșeurilor în jocuri și jucării. Toate materialele rezultate în cadrul zonei „Reciclăm și ne jucăm” vor fi oferite celor prezenți în schimbul unor donații, iar banii adunați vor fi alocați pentru renovarea băncii „Covorul Dorului”, amplasată în fața Consiliului Raional Orhei.

Organizatorul local al Festivalului „Bucurie în Mişcare Orhei” este Centrul de Tineret Orhei, alături de partenerii locali: Consiliul Raional Orhei, Școala de Sport Raională Orhei, etc.

După Orhei, urmează Bălți, Cahul și Chișinău să ne bucurăm împreună de mișcare și voie bună.

17-18 iunie – Bălți, str. Independenței 1 (lângă Primărie) și Cahul, Parcul Central Grigore Vieru,

22-25 iunie – Chișinău, Parcul Dendrariu.

Precizăm că, „Bucurie in Mișcare” este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația ”11even” în anul 2012. Până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România și în Chișinău, Moldova, reunind zeci de mii de participanți.  Prima ediţie s-a numit Family Olympics și a avut loc în 10 oraşe din România în timpul Jocurilor Olimpice din Londra. Cu acea ocazie, au fost strânse fonduri pentru cumpărarea a 80000 de ghiozdane destinate copiilor din mediul rural, în cadrul unui program derulat în parteneriat cu World Vision România. Proiectul a ajuns în Chișinău în primăvara anului 2016, unde s-a desfășurat pe parcursul unei săptămâni și a atras peste 10000 de participanți, cu ocazia primei ediții.

SHOK.md


IUN 8, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...