[ X ]
FRESH
Palatul Kensington a publicat felicitările de Crăciun. Kate și William ...
„Șlagărul Cântecului Popular”, la cea de-a doua ediție! DETALII!
„Vedetele Instagramului” își scot HAINELE ÎN VÂNZARE, în scop caritabil! ...
De un an jumătate PIESA așteaptă să fie lansată! Gloria Gorceag și ...

Cei mai ACTIVI STUDENȚI ai USM vor fi premiați. DETALII!

Autoguvernarea Studenților Universității de Stat din Moldova (ASUSM) organizează la data de 8 februarie 2017, cea de-a V-a ediție a Galei ASUSM, potrivit unui comunicat de presă.

Festivitatea se va desfășura în incinta Casei de Cultură a USM, iar la aceasta vor lua parte reprezentanți ai Ministerului Educației, Ministerului Culturii, Ministerului Tineretului și Sportului, administrația Universității de Stat din Moldova, studenții instituției de învățământ, precum și președinți ai organizațiilor studențești din Republica Moldova.

Scopul evenimentului este de motiva, încuraja și premia studenții care s-au implicat activ în viața facultăților și a universității. De asemenea vor fi premiați și partenerii Autoguvernării, pentru aportul adus în cadrul activității sale de-a lungul anilor.

Precizăm că, Autoguvernarea Studenților Universității de Stat din Moldova este o organizație studențească, care își atribuie rolul de a încuraja şi promova ideile studenţilor, cele din urma fiind acceptate ca idespensabile în procesul de edificare a viitorului Republicii Moldova.

Evenimentul va începe la ora 17:00, la Casa de Cultură a USM (str. Tighina 2) și va dura până la ora 19:00.

panou

SHOK.md


FEB 7, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...