[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
,,Ești cum te-am visat” CEA MAI NOUĂ MELODIE de la Mihaela Tabură: ...
Violeta Grecu S-A CĂSĂTORIT!: Doar noi …cu măști, parcă plăteam serviciile ...
Mark Stam ESTE ENTUZIASMAT: Abia aștept să vă arătăm SURPRIZA!
Daniela Crudu şi-a expus la mare trupul cu operaţii de 25.000 €. ...

Cei mai ACTIVI STUDENȚI ai USM vor fi premiați. DETALII!

Autoguvernarea Studenților Universității de Stat din Moldova (ASUSM) organizează la data de 8 februarie 2017, cea de-a V-a ediție a Galei ASUSM, potrivit unui comunicat de presă.

Festivitatea se va desfășura în incinta Casei de Cultură a USM, iar la aceasta vor lua parte reprezentanți ai Ministerului Educației, Ministerului Culturii, Ministerului Tineretului și Sportului, administrația Universității de Stat din Moldova, studenții instituției de învățământ, precum și președinți ai organizațiilor studențești din Republica Moldova.

Scopul evenimentului este de motiva, încuraja și premia studenții care s-au implicat activ în viața facultăților și a universității. De asemenea vor fi premiați și partenerii Autoguvernării, pentru aportul adus în cadrul activității sale de-a lungul anilor.

Precizăm că, Autoguvernarea Studenților Universității de Stat din Moldova este o organizație studențească, care își atribuie rolul de a încuraja şi promova ideile studenţilor, cele din urma fiind acceptate ca idespensabile în procesul de edificare a viitorului Republicii Moldova.

Evenimentul va începe la ora 17:00, la Casa de Cultură a USM (str. Tighina 2) și va dura până la ora 19:00.

panou

SHOK.md


FEB 7, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...