[ X ]
[ X ]
FRESH
INTERVIU// Daniel FRUMUSACHI: „Să fiu în Cartea Recordurilor e o mare ...
Are peste 100 DE BATICURI și 50 DE II! Viorica Lupu: „E o pasiune” ...
Iată ce spune Igor Stribițchi despre CEL CARE-I IA LOCUL în Akord!
Horoscop 22 septembrie 2019. Gest romantic şi un motiv de petrecere

Cei mai ACTIVI STUDENȚI ai USM vor fi premiați. DETALII!

Autoguvernarea Studenților Universității de Stat din Moldova (ASUSM) organizează la data de 8 februarie 2017, cea de-a V-a ediție a Galei ASUSM, potrivit unui comunicat de presă.

Festivitatea se va desfășura în incinta Casei de Cultură a USM, iar la aceasta vor lua parte reprezentanți ai Ministerului Educației, Ministerului Culturii, Ministerului Tineretului și Sportului, administrația Universității de Stat din Moldova, studenții instituției de învățământ, precum și președinți ai organizațiilor studențești din Republica Moldova.

Scopul evenimentului este de motiva, încuraja și premia studenții care s-au implicat activ în viața facultăților și a universității. De asemenea vor fi premiați și partenerii Autoguvernării, pentru aportul adus în cadrul activității sale de-a lungul anilor.

Precizăm că, Autoguvernarea Studenților Universității de Stat din Moldova este o organizație studențească, care își atribuie rolul de a încuraja şi promova ideile studenţilor, cele din urma fiind acceptate ca idespensabile în procesul de edificare a viitorului Republicii Moldova.

Evenimentul va începe la ora 17:00, la Casa de Cultură a USM (str. Tighina 2) și va dura până la ora 19:00.

panou

SHOK.md


FEB 7, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII