[ X ]
[ X ]
FRESH
A lansat piesă bazată pe EXPERIENȚELE SALE ÎN DRAGOSTE! Nicoleta Nucă: ...
A ieșit pe stradă după MAI MULT DE 20 DE ZILE! Monica Babuc: „E teribil ...
Și-a arătat SOȚIA, ÎN PREMIERĂ! Igor Strib: „Cea mai mare comoară ...
Ofițer de presă – DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre silueta sa: „Aceasta ...

Cele 3 zodii care au toate șansele să devină CELEBRE în 2018

 Zodii vor cunoaște faima în anul 2018. Va fi anul lor, anul în care numele lor se va auzi peste tot. Iată cele mai interesante previziuni pentru 2018!

Cele 3 zodii care au toate șansele să devină celebre în 2018 sunt:

ZODIA FECIOARĂ – Nativul Fecioară are toate datele să devină faimos. Are parte de o serie de surprize din toate punctele de vedere.

Acest nativ va fi protejat de divinitate și în 2018, așa cum s-a întâmplat în 2017. Va fi extrem de încrezător în forțele proprii și are șanse să se remarce într-un domeniu artistic.

Se va preocupa de carieră mai mult ca niciodată în ultimii ani, iar rezultatele se vor vedea din primele luni ale anului 2018.

ZODIA SCORPION – Nativul Scorpion va sta foarte bine la capitolul comunicare în anul 2018. Va reuși să transmită tot ce are în cap și să pună în aplicare multe din idealurile sale.

Scorpionii vor fi ceva mai visători decât de obicei, dar vor avea numai de câștigat. Se vor iluziona foarte mult, iar asta îi va ambiționa și mai tare.

Anul 2018 poate fi anul în care numele Scorpionilor se va auzi peste tot. Acești nativi sunt în mod obișnuit oamenii din umbră, regizorii, strategii, însă în 2018 vor ieși în lumina reflectoarelor.

ZODIA BALANȚĂ – Balanța cea tăcută și calculată va ieși în față cu înțelepciunea sa. Poate avea foarte mare succes, asta dacă o pasionează, în lumea modei.

www.teotrandafir.com


IAN 1, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...