[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
După experiența de la Eurovision, Pasha Parfeni anunță O NOUĂ COLABORARE ...
Sia, dezvăluiri sfâşietoare: "M-am gândit de multe ori la sinucidere ...
Georgeta Voinovan - OMAGIATĂ: „Cel mai de preţ dar pentru mine ar ...
Are silueta la care MULTE FEMEI VISEAZĂ! Model: „Mănânc orice vreau, ...

Cele mai influenţabile zodii. Poţi face tot ce vrei din ele!

Zodia joacă un rol extrem de important şi atunci când vine vorba despre credibilitate şi încredere. Există câteva zodii care se bazează foarte mult pe părerea celor din jur şi pot fi influenţate foarte uşor. Din păcate, nu mereu acest lucru este spre binele lor.

Peşti

Zodia peşti îşi pune total încrederea în persoanele apropiate şi uneori poate crede orbeşte ceea ce îi spun cei dragi. Iar dacă tu eşti cumva la mijloc, ai putea avea de suferit din această cauză.

De multe ori, peştii au bine întipărit în minte un ideal, însă este idealul altcuiva, iar acest lucru se aplică în cazul mai multor aspecte. Îţi însuşeşti acţiunile celorlalţi şi acţionezi în consecinţă.

Rac

Racii se gândesc mereu la ce spun cei din jurul lor, astfel că s-ar putea lăsa foarte uşor influenţat de ei, în special de cei foarte apropiaţi. Ar putea avea de suferit din această cauză.

Pe de altă parte, influenţa nu este un lucru negativ pentru tine, ci o consideri, mai degrabă, un beneficiu.

Balanţă

Ai tendinţa de a aproba majoritatea, iar atunci când este vorba de o anumită perspectivă pe care ceilalţi o adoptă, preferi să îţi impui să gândeşti acelaşi lucru, în loc să îţi spui adevărata opinie.

Eliberează-te de oamenii şi relaţiile toxice din viaţă ta! Nu eşţi tu responsabil pentru greşelile altora. Asumă-ti ce îţi doreşti şi lupta pentru acel lucru, nu lasă pe nimeni să intervină între ţine şi ţelul tău ori fericirea ta.

Scorpion

Dacă îţi doreşţi să fii fericit atunci trebuie, neapărat, să îţi laşi garda jos şi să nu mai fi atât de suspicios cu cei din jurul tău. De asemenea, nu mai pune presiune pe oamenii pe care îi iubeşti: limitează-ti aşteptările şi nu îi mai stresa.

Deşi zodia ta este cunoscută pentru forţa dominantă şi agresivitate, te numeri printre cele mai influenţabile semne zodiacale.

Sursă: elle.ro, astrologie.ro


APR 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...