[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Stil de ducesă! Kate Middleton adoră rochiile înflorate vara
E SELECTIVĂ! Katy Rain a spus CUM ÎȘI ALEGE invitații la emisiunea ...
După experiența de la Eurovision, Pasha Parfeni anunță O NOUĂ COLABORARE ...
Sia, dezvăluiri sfâşietoare: "M-am gândit de multe ori la sinucidere ...

Compania Rogob constată CU ÎNGRIJORARE amplificarea presiunilor asupra sa: Anume urmare unor informații mincinoase...

Compania Rogob constată cu îngrijorare amplificarea presiunilor asupra sa, drept urmare a unor informații mincinoase puse la dispoziția organelor de drept de către persoane care au interes de a denigra imaginea companiei și de a-i afecta activitatea, informează SHOK.md.

“Considerăm că, anume urmare a unor informații mincinoase, organele de drept au fost induse în eroare, iar reprezentanții acestora au fost nevoiți să efectueze unele masuri la întreprindere” – menționează într-un comunicat de presă.

S.R.L. Rogob precizează că, “cel puțin până la această etapă, nu are pretenții față de activitatea colaboratorilor organelor de drept, care, presupunem, au fost nevoiți să reacționeze la unele informații mincinoase ce au parvenit în adresa lor. Pretențiile noastre sunt față de cei care cu bună știință urmăresc scopul denigrării companiei și afectării activității noastre”.
“Sperăm că, acțiunile întreprinse de oamenii legii vor scoate la iveală caracterul denigrator și mincinos al informațiilor false despre activitatea SA Rogob”, spune sursa.

SHOK.md


IUN 3, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...