[ X ]
[ X ]
FRESH
Are 140 de kilograme, dar asta n-o împiedică pe Lizzo să facă show ...
Nicoleta Nucă PREGĂTEȘTE PIESĂ NOUĂ: „Va fi despre dragoste frumoasă”
Hellen Monroe, despre cum s-au decis la AL DOILEA COPIL atât de repede: ...
Regina le dă încă o lovitură prințului Harry și lui Meghan Markle. ...

Creţele, cele mai optimiste femei!

Părul poate fi şi el considerat „oglinda sufletului”. Culoarea lui, lungimea sau forma trădează puţin din personalitatea purtătoarei. Potrivit unui studiu recent, blondele sunt interesate de carieră, brunetele sunt cele mai calme, iar femeile cu părul scurt sunt generoase.

Cercetarea realizată în România pe un eşantion de 1.297 de femei scoate la iveală informaţii interesante şi haioase despre importanţa coafurii. Studiul realizat de Avon este primul care investighează legătura dintre personalitatea femeilor şi felul în care aleg să-şi poarte sau să-şi aranjeze părul. Şi într-adevăr, 6 din 10 femei consideră că părul le reflectă personalitatea.

„Pentru femeile care prioritizează imaginea de sine, care investesc timp şi resurse în schimbări mai dese de look, încrederea în sine se bazează şi pe felul în care îşi percep atractivitatea părului. Culoarea, lungimea şi modul în care femeile decid să îşi aranjeze părul sunt elemente ce pot fi corelate cu diverse aspecte ale personalităţii fiecăreia – nivelul de încredere în sine, temperamentul şi chiar valorile după care se ghidează în viaţă”, a declarat Luminiţa Barz, doctor în psihologie.

Blondele şi brunetele –  cele mai calme

80% dintre femeile cu părul în mai multe nuanţe (şuviţe) sunt vulcanice, active, impulsive. Sunt urmate de femeile cu părul şaten (40%), care preferă să se exprime aprins într-o discuţie. Blondele şi brunetele sunt cele mai calme (60% dintre ele), chiar şi atunci când vine vorba de o dispută amoroasă. Tot calme sunt şi femeie cu părul scurt şi cu părul drept (60%).

Şatenele sunt strângătoare

În ceea ce priveşte atitudinea faţă de bani, cele mai darnice românce sunt roşcatele şi cele cu părul vopsit multicolor, precum şi femeile cu părul scurt. La polul opus, femeile cu părul închis la culoare (brunete, şatene) sunt cele mai strângătoare. În ceea ce priveşte forma părului, creţele (54%) sunt mai strângătoare decât femeile cu părul drept.

Cele cu părul lung sunt optimiste

Brunetele şi femeile cu părul lung se consideră cele mai optimiste. În ceea ce priveşte tipul de păr, creţele sunt mai optimiste decât femeile cu părul drept. De asemenea, cele mai energice sunt femeile cu părul mai deschis la culoare – blondele, şatenele.

Blondele sunt orientate spre carieră

Când vine vorba despre serviciu, blondele conduc – sunt cele mai dedicate în carieră. Perseverenţa este o însuşire cu care se identifică cel mai adesea roşcatele şi femeile cu părul scurt. Cele mai muncitoare sunt femeile cu părul multicolor, urmate de roşcate. La extrema cealaltă, cele mai puţin muncitoare sunt brunetele.

Roşcatele – cele mai visătoare  

În relaţiile cu ceilalţi, cele mai sociabile sunt roşcatele. Tot ele sunt şi cele mai visătoare, mai sensibile. În schimb, blondele şi femeile cu părul scurt s-au descris ca fiind cele mai puţin visătoare.

click.ro


OCT 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...