[ X ]
FRESH
NU iubește sezonul rece, dar... CAMI: Garderoba mea e pregătită pentru ...
E EXPERTĂ la bucătărie! Alexandra Shine: Gătesc foarte des şi îmi ...
Anișoara Volinschi, despre CUMETRIA lui Mark: Era cel mai fericit ...
O cunoscută interpretă a prins BUCHETUL MIRESEI Olia Stepanenco. Află ...

Cum afli că te înșală după modul în care face sex

Știai că poți să îți dai seama dacă te înșală după modul în care face sex? Iată la ce trebuie să fii atentă pentru a afla dacă este sau nu este infidel.

Cum afli că te înșală după modul în care face sex:

1. Nu se implică emoțional atunci când faceți sex. Dacă a dispărut contactul vizual în timpul sexului sau dacă nu își mai vorbește ca înainte, este un semn că ceva nu este în regulă. Poate sexul cu tine a devenit o activitate fizică și nimic mai mult pentru el. Poate fi un semn că se gândește la alte lucruri sau la o altă persoană. Dacă a disprut acea conexiune emoțională, lucrul acesta poate fi un semnal de alarmă.

2. Nu îl impresionează surprizele pe care i le pregătești. Dacă până recent era excitat de surprizele pe care i le pregăteai, precum o lenjerie de corp atrăgătoare sau alte surprize de acest fel, însă acum nici măcar nu le observă, lucrul acesta îți poate da de gândit. Este clar că ceva s-a schimbat și este bine să afli despre ce este vorba. Poate fi un semn că te înșală, sau poate fi vorba despre altceva.

3. I-ai găsit prezervativele. Dacă voi nu folosiți prezervative atunci când faceți sex, dar cu toate astea ai găsit unele la el, atunci poate fi un semn că te înșală.

4. Refuză să faceți sex. Este firesc ca uneori să refuze să faceți sex. Poate este obosit, ori are probleme la serviciu. Dar dacă se întâmplă frcvent să refuze o partidă de sex cu tine, atunci trebuie să fii atentă și să afli cu exactitate despre ce este vorba. Ar putea fi un semn că face sex cu o altă personă, motiv pentru care nu mai este interesat de relațiile intime cu tine.

 www.teotrandafir.com
 19

MAI 19, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...