[ X ]
[ X ]
FRESH
Program DAT PESTE CAP la Teatrul Național „Eugene Ionesco”! Ce i s-a ...
Câți bani cere Antonia pentru a apărea la evenimente
Adrian Ursu A FILMAT CLIP în SUA: „Foarte multe detalii nu vă pot ...
Mark Stam și AMI au lansat piesă ÎMPREUNĂ: „Este piesa noastră de ...

Cum elimini energiile negative din viața ta

Adesea ni se întâmplă să observăm că nimic nu merge bine în viața noastră. Fie că este vorba despre viața personală sau cea profesională, se poate întâmpla ca nimic să nu meargă bine, iar acest lucru ar putea fi din cauza unor energii negative.

Probabil că ai auzit și tu despre aceste lucruri, însă nu ai știut cum să scapi de ele cât mai repede. Aceste trăiri negative ajung să influențeze viața, gândurile și acțiunile și trebuie să iei imediat măsuri.

Iată care sunt cele două semne că îți distrugi viața fără să îți dai seama:

În primul rând, ai în jurul tău oameni nepotriviți. Acești oameni te trag în jos și nu poți progresa din cauza lor. Relațiile toxice reușesc să îți limiteze gândurile și acțiunile pe care ți le dorești și te fac să bați pasul pe loc. Renunță la acești oameni când simiți că nu progresezi deloc, pentru că se poate să îți dai seama că ai pierdut ani din viață din cauza acestor lucruri.

Nu te teme să scapi de prietenii toxici

De asemenea, și prietenii pot fi la fel de toxici, la fel ca și partenerul de cuplu. Renunță la aceste persoane dacă îți influențează viața în mod negativ și nu îți sunt alături la nevoie. Atunci când ești implicat în situații neprevăzute care nu îți fac deloc plăcere dar le faci pentru prietenii tăi, ar trebui să îți pui un mare semn de întrebare.

Îți ascunzi sentimentele. Acesta este un lucru la fel de periculos ca primul semn. Nu trebuie să îți mai fie frică să îți deschizi sufletul în fața oamenilor. Trebuie să ai curaj să spui ceea ce simți, chiar dacă este de bine sau de rău. La fel trebuie să se întâmple și cu persoanele dragi, dar și cu necunoscuții. Ia măsuri atunci când ceva nu este în regulă în viața ta.

teotrandafir.com


AUG 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...