[ X ]
[ X ]
FRESH
Ana Cernicova ȘI-A AMINTIT DE COPILĂRIE: „Am fost tare supărată pe ...
Cătălina Carauș a publicat VIDEO DIN ARHIVĂ: „Mă uit la adolescentele ...
A SLĂBIT 5 kilograme! Fotografa Elena Andronache: „Recunosc că nu ...
VESTE BUNĂ! A fost anunțat CÂND centrele comerciale și sălile de sport ...

Dacă vrei să-ţi înnebuneşti iubitul chiar înainte de sex, alege cu grijă parfumul

Bărbaţii apreciază modul în care o femeie se aranjează, cu atât mai mult în clipele de intimitate, când seducţia atinge cote maxime. Pe lângă lenjeria intimă provocatoare, îl poţi atrage şi cu un mic detaliu, uneori uitat sau ignorat: parfumul

Fără îndoială putem spune că parfumurile şi dorinţa sexuală merg mână în mână. De aceea, este important ca femeile să ştie ce arome sunt pe placul bărbaţilor atunci când fac dragoste. În această situaţie nu vorbim despre parfumul pe care îl folosiţi zi de zi!

Puţini sunt bărbaţii care suportă parfumul al cărui miros se intensifică în timpul actului sexual, devenind uneori chiar înţepător. Este recomandată folosirea loţiunilor de corp, cu miros plăcut şi discret. Încearcă să foloseşti creme cu miros de vanilie, aroma acestuia având un puternic efect afrodisiac, intensificând circulaţia sângelui.

Deşi nu este o regulă care se aplică în toate cazurile, studiile arată că mirosul dulce şi subtil al vaniliei trezeşte instinctul sexual al bărbaţilor. Poţi să apelezi şi la lumânările parfumate dacă nu doreşti să foloseşti o loţiune de corp.

click.ro


SEP 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...