[ X ]
FRESH
Lidia Isac apare GOALĂ în noul ei VIDEOCLIP: „Endorfine, adierea vântului, ...
2018 a început cu un GRAV ACCIDENT! Interpretă: „Mi-am fracturat ambele ...
Startul sărbătorilor de iarnă dat la Orhei într-un MOD NEOBIȘNUIT: ...
A fost aleasă câștigătoarea Miss World 2018. Cum arată cea mai frumoasă ...

De ce e bine să faci dragoste în timpul zilei. 5 lucruri pe care nu ți le-a spus nimeni

Sexul în timpul zilei vine cu numeroase beneficii, conform sexologilor americani. Multe persoane fac dragoste noaptea, însă partidele de amor ne ajută mai mult dacă se desfășoară ziua.

De ce e bine să faci dragoste ziua:

1. Te ajută să respiri mai bine. Sexul este considerat un antihistaminic natural, care combate febra și reduce simptomele provocate de astm, spun specialiștii.

O partidă de sex dimineața, de pildă, poate ușura procesul de inspirație și expirație pe tot parcursul zilei, dar și al nopții.

2. Sexul în timpul zilei ajută organismul să lupte cu bolile. Sexul dimineața și la prânz, de două ori pe săptămână ajută corpul să producă cu până la 30% mai multă imoglobulină A, stimulând astfel sistemul imunitar.

O viață sexuală activă previne apariția accidentului vascular cerebral și a bolilor de inimă.

3. Sexul din timpul zilei este cheia pentru un aspect tânăr al tenului. Potrivit unui studiu efectuat recent, persoanele care fac dragoste ziua sunt mai atractive și arată mai tinere decât cele care fac sex doar noaptea.

4. Reduce durerea din timpul actului sexual. Ba mai mult, sexul în timpul zilei poate reduce și durerile menstruale. Stimularea frecventă a clitorisului are și un efect analgezic, susțin numeroși medici ginecologi.

5. Dragostea dă o stare de bine, indiferent când se produce contactul sexual. După orgasm, valorile oxitocinei și a endorfinelor cresc, iar corpul intră într-o stare de relaxare profundă.

www.teotrandafir.com

DEC 21, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...