[ X ]
[ X ]
FRESH
Câștigă mii de euro lunar, stând acasă!Căsnicia cu Ștefan Bănică jr ...
Tatiana Spînu a lansat NOUL ROMAN „Suflete arse”: „Nu m-am așteptat ...
O tânără din R.Moldova – în TOP 3 la un CONCURS INTERNAȚIONAL, cu ...
Actriţa care are chipul modificat de numeroase operaţii estetice

De ce este bine să pui nuci în congelator

Nucile sunt alimente sănătoase și delicioase. Conțin numeroși nutrienți care ajută organismul. Au un număr mare de calorii, însă dacă sunt consumate cu moderația, nucile te pot ajuta să slăbești și să îți menții silueta. Dar știi de ce este bine să pui nuci în congelator? După ce vei afla, ai putea încerca și tu acest truc. Este simplu și eficient. Iată despre ce este vorba.

Așa cum spuneam mai sus, nucile sunt alimente sanatoase care nu ar trebui să lipsească din meniul nostru. Sunt și unele trucuri care te ajută să le păstrezi în condiții bune pentru o perioadă mai mare de timp. S-a întâmplat să cumperi mai multe nuci? Sau pur și simplu ai mers la țară și ai venit de acolo cu ele și nu știi unde și cum să le depozitezi pentru a le păstra cât mai mult timp în condiții cât mai bune? Ei bine sunt unele trucuri pe care ai putea și tu să le încerci.

Nucile trebuie să fie păstrate în anumite condiții pentru a-și menține gustul, aroma și proprietățile. Este indicat ca aceste alimente să fie înghețate. Astfel rămân neschimbate și pot fi consumate fără robleme.

Nucile trebuie să fie punse în recipiente etanș înainte de a fi băgate la congelator. Nu trebuie să se curețe coaja, deoarece aceste alimente își vor pierde gustul. De asemenea, este important ca nucile să fie crude. Nu trebuie să fie procesate.
Se pare că această metodă prin care sunt înghețate nucile este una recomandată. Asta deoarece nu vor deveni amare, lucru care se întâmplă în cazul nucilor care, păstrate la temperatura camerei, își schimbă gustul. Însă, dacă alegi să congelezi nucile așa cum ai văzut mai sus, atunci vor rămâne neschimbate și numai bune de a fi consumate oricând.


IUL 3, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...