[ X ]
[ X ]
FRESH
S-a pornit ÎN CLUB O DATĂ-N CÂȚIVA ANI! Interpretă: „A ajuns acea ...
Un deputat S-A APUCAT DE VLOGGING: „Trăim zile în care puțini oameni ...
Lilu a spus CÂT COSTĂ POSTĂRILE pe contul ei de Instagram: Când am ...
Lorena Eni S-A FILMAT într-o producție bollywoodiană: „Totul din viaţă. ...

De ce nu e bine să mănânci pepene cu pâine

Pepenele este un alimnet pe care muți îl consumă vara. Este delicios, hrănitor și te răcorește. În plus, nu conține multe calorii, ceea ce este foarte bine. Nu ai de ce să îți faci griji în privința siluetei. Însă, dacă este consumat cu pâine, poate avea și efecte neplăcute asupra organsmului. Iată de ce nu e bine să mănânci pepene cu pâine.

Mănânci pepene cu pâine? Renunță la acest obicei!

Mulți români preferă să conume pepenele cu pâine. Și, în general, pâinea este nelipsită de la orice masă. Însă sunt unele alimente pe care ar fi bine să nu le mâncăm cu pâine. Printre ele se numără și pepenele.

Așa cum am spus mai sus, pepenele este un aliment pe care îl poți consuma fără probleme în timpul verii. Conține apă și fibre și ajută la prevenirea constipației. Astfel ajută tractul digestiv, pe care îl păstrează sănătos.

Mai mult decât atât, se pare că și semințele de pepene aduc beneficii sănătății. De aceea este recomandat și consumul acestora. Semințele pepenelui conțin aminoacizi esențiali.

Sunt mulți români care mănâncă pepene cu pâine. Însă combinația aceasta nu este una tocmai indicată. Specialiștii susțin că pepenele nu se combină cu niciun alt produs alimentar. Și asta deoarece fermentează. Este un aliment acid care fermentează în stomac. Astfel este încetinită digestia altor produse alimentare.

Deci, este mult mai bine ca pepenele să se consume simplu, fără pâine sau fără să fie combinat cu alte produse. În schimb, este bine să se mănânce și semințele. Asta deoarece conțin, pe lângă aminoacizi esenșiali, și multe vitamine din grupul B. În lipsa acestora, nutrienții ce se află în alimente nu s-ar putea transforma în energie.

Așadar, pepenele este un aliment ce aduce numeroase beneifici sănătății. Dar trebuie consumat cu grijă. Mai exact, nu trebuie consumat în combinație cu pâinea, de exemplu.

teotrandafir.com


IUL 27, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...