[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cleopatra Stratan și Edward Sanda UNUL lângă ALTUL!: In sfârșit inimile ...
ANDREEA BĂLAN, MAI ÎN FORMĂ CA NICIODATĂ. Cum arată artista în costum ...
Pasha Parfeni A LANSAT PIESA „Chitara mea”: Așa o bunătate de melodie ...
Cristina Ceauș a lansat CÂNTEC NOU, în colaborare cu Frații Ștefaneț! ...

De ce nu mai vor bărbații să întrețină raporturi intime. Cauzele surprinzătoare!

Atunci când un bărbat nu mai vrea să întrețină raporturi intime, femeia se gândește imediat că se întâmplă acest lucru din cauza unei aventuri. Însă, înainte de a ajunge la această concluzie, trebuie să te gândești că mai există și alte motive. Iată de ce un bărbat refuză o partidă de amor:

În primul rând, nivelul de testosteron scăzut este o cauză pentru care un bărbat caută scuze să nu mai aibă raporturi intime.

Nivelul de stres, precum și nivelul de poluare determină această stare a bărbatului, așa că ține cont și de acest aspect.

Al doilea motiv pentru care bărbații refuză o partidă de amor este starea de sănătate. O problemă renală, diabetul și unele afecțiuni ale ficatului pot determina această stare bărbatului.

Și medicamentele sunt responsabile pentru refuzul unui bărbat de a întreține raporturi intime cu partenera sa. Tratamentele antidepresive, precum și cele pentru tensiunea arterială joacă un rol important în libidoul bărbatului. În cazul în care partenerul ia aceste medicamente, cere sfatul unui medic pentru a vedea ce este de făcut.

Alți bărbați trec prin această situație atunci când au kilograme în plus. O greutate în exces duce la un libidou scăzut. Mai multe exerciții fizice și un stil de viață sănătos sunt de mare ajutor pentru a avea o viață sexuală activă și sănătoasă.

Copiii, un motiv pentru care bărbații nu mai simt nevoia de relații intime

Un alt motiv pentru care bărbații nu sunt atrași de partenerele lor este și acela că se uită la prea multe filme pentru adulți. Acest lucru îi face pe bărbați să nu mai simtă o atracție pentru partenerele lor.

Și apariția copiilor în familie este un motiv pentru care unii bărbați nu mai simt nevoia să aibă raporturi intime. Niște ieșiri în doi, o vacanță în cuplu sunt de mare ajutor pentru a reînvia pasiunea din relație. Nu doar femeile sunt stresate, ci și bărbații.

teotrandafir.com


IUL 24, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...