[ X ]
[ X ]
FRESH
Vacanța a început cu probleme, dar ACUM E BINE! Emilian Crețu - ÎN ...
Jurnalista Rodica Ciorănică a dezvăluit TRUCURILE EI DE FRUMUSEȚE: ...
SE REPROFILEAZĂ! Dorina Darii – de la model la FEMEIE DE AFACERI: ...
Vai și amar de cel care va vrea SĂ-I FIE GINERE?! Victoria Lungu: ...

Festivalul Prozei – la Chișinău. A fost lansat REVISTA DE PROZĂ „Quadrat”!

Uniunea Scriitorilor din Republica Moldova desfășoară la Chișinău, în premieră, Festivalul Prozei și, totodată, a fost lansată revista de proză „Quadrat”, transmite SHOK.md cu referire www.curentul.md.

Evenimentul a început astăzi, 29 noiembrie, și va dura până la 1 decembrie.
La festival, intitulat „Quadrat”, participă prozatori din mai multe țări: Azerbaidjan, Federația Rusă, Ucraina, România și Marea Britanie.

Contactat, secretarul Uniunii Scriitorilor, Nicolae Spătaru, ne-a spus că scopul acestui eveniment este de a vedea ce se întâmplă cu acest gen de literatură.
„Scopul primordial este de a aduce în prim-plan proza. Simpozionul de astăzi s-a desfășurat sub denumirea „Proza Azi”. Vrem să vedem ce se întâmplă în acest gen literar. Festivaluri de poezie sunt mai multe, sunt și reviste care publică poezii, dar nu prea avem o revistă și un festival de proză care ar pune în discuție problemele majore ale prozei. Cu această ocazie, am lansat și eu o revistă de proză cu același titlu – „Quadrat””, ne-a spus Nicolae Spătaru.
La festival participă mai mulți prozatori: Mihai Vaculovschi, Alexandru Vaculovschi, Iulian Ciocan etc.

Mâine, participanții la festival vor avea mai multe întâlniri la universitățile și liceele din oraș, conform programului stabilit.

SHOK.md


NOI 29, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...