[ X ]
[ X ]
FRESH
Aşa se menţine în formă Loredana Groza la aproape 50 de ani. Ce sport ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ÎN CARANTINĂ: „Cine vrea aleargă maratoane ...
Aura și Georgeta Voinovan – DE NERECUNOSCUT: „Nici nu spun câți ani ...
Idee de AFACERE pe timp de pandemie! Un cuplu de artiști vrea să livreze ...

El vrea o fata „cuminte”? Uite de ce nu e de încredere

Promovăm egalitatea între sexe, dar mai nimeni nu o aplică. Femei și bărbați la egalitate în ziua de astăzi? Firește ca depinde de cultura socială a fiecăruia și de preferințe, dar este clar momentul să ne descotorosim de multe stereotipuri.

Femei ușor de iubit

Suntem cu toții diferiți și nu există compatibilitatea perfectă. Pentru ca o relație să fie armonioasă e nevoie de muncă. Dar ce ne facem când unii dintre noi sunt mai predispuși la comoditate? Dacă afirmația „nu mă schimb pentru nimeni” îți este cunoscută, poate ar trebui să te mai gândești o data ce vrei de fapt. Nimeni nu ar trebui să fie așa defensiv dacă vrea ca și cel de lângă să fie deschis.

„Femeile au fost învățate că o soție cuminte și grijulie echivalează cu servitudinea, de parcă cumințenia unei femei înseamnă să fie ca un șoricel, iar soțul ei poate să o calce în picioare”, scrie autoarea.

Bărbații au un psihic mai „dintr-o bucată”. Complexitatea sentimentalului lor poate nu-i ajută pe toți să-și dorească  femei greu de „stăpânit”. Autoarea americană, Suzanne Venker, explică în cartea ei  „Ghidul femeii alfa în ale bărbaților și căsniciei: Cum funcționează dragostea” câteva aspecte.

În accepțiunea bărbaților, femeia cuminte este cea care poate face lucruri necondiționate pentru ei. Nu sună drept? Femeile „draguțe”, trebuie după așteptările bărbaților să  fie cel puțin primele dacă nu singurele care în relație fac munca de adaptare, mai spune Suzanne.

Bărbați și femei – în echilibru de când lumea

„Un partener interesant și independent e cel mai important lucru”, explică doctor Ellen Lamont, sociolog. După un studiu pe 31 de bărbați, s-a conclus că niciunul nu își dorea supremația în relație, cel putin nu conștient. Ei își doreau egalitate.

Evident ca lucrurile stau diferit de la țară la țară, dar un lucru e cert: vrea o cale ușoara? Se așteaptă ca tu sa fii cea indulgentă. Gândește-te doar cât ai rezista. O  relație bazată emoțional doar pe puterea ta de acceptare este favorabila ție și de ce nu copiilor?.

www.teotrandafir.com


IUN 9, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...