[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine arată Adriana Lima în costum de baie! Supermodelul de 38 de ...
Planifică să lanseze PRIMUL ALBUM SOLO! Igor Strib: „Am realizat 10 ...
Anastasia Fotachi – ÎN COSTUM DE BAIE! Reacții: „Prea tare ai slăbit!” ...
Miss Moldova 2016 a împlinit 20 de ani. La petrecere a purtat SANDALE ...

Ele sunt zodiile de foc! 3 femei fatale care fac amor ca la carte: Niciun bărbat nu le poate rezista

Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile de femei fatale, de foc, femei care sunt imprevizibile și de care toți bărbații s-ar îndrăgosti pe loc. Bărbații nu le pot rezista și odată ce se îndrăgostesc de aceste femei, nu mai pot da înapoi.

Femeia BERBEC:

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt femei puternice și care adoră să domine. Sunt mereu în centrul atenției pentru că au o personalitate care atrage pe toată lumea, iar în momentul în care intră într-o încăpere, toți ochii sunt ațintiți asupra lor.

Femeile berbec au un farmec aparte care le face extrem de atrăgătoare. Partenerul acestor femei au parte de toată iubirea din lume și toată atenția lor se concentrează pe partenerul de viață și le place să trăiască fiecare moment la intensitate maximă.

Femeia LEU:

Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt în general gălăgioase, excentrice și dese ori sălbatice. Leoaicele au o atitudine superioară față de ceilalți, sunt arogante și acest lucru îi poate scoate din sărite pe cei din jur.

Totuși, cei care cunosc aceste femei cu adevărat se pot baza mereu pe ele pentru că sunt mereu acolo când ai nevoie de sprijin. Atunci când iubesc, leoaicele iubesc cu pasiune și se dăruiesc cu totul persoanei iubite.

Femeia SĂGETĂTOR:

Este posibil ca femeia născută sub acest semn zodiacal să fie cea mai senzuală femeie din tot horoscopul. Are o flacără în interiorul ei care arde neîncetat, iar pasiunea este o caracteristică definitorie pentru ea.

În relație, aceste native pot deveni geloase, posesive sau chiar agresive. Sunt cele mai competitive femei și sunt greu de controlat de către partener, însă tocmai acest lucru îi face pe bărbați să stea la coadă pentru a ajunge la inima lor.


MAI 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...