[ X ]
FRESH
Experiență NEFERICITĂ pentru o bloggeriță…în Barcelona! Află ce i ...
A decis BRUSC să-și taie părul! Karizma: „De mai bine de 10 ani îl ...
ÎN BLUGI – la Parlament! Uite cum s-au îmbrăcat deputații!
Toată istoria Maestrului Nicolae Botgros - într-o antologie IMPRESIONANTĂ! ...

Este adevărat că femeile nu au orgasm din cauza bărbaților?

Unele femei susțin că nu au orgasm din cauza partenerului de cuplu. Însă, potrivit specialiștilor, adevărul este un pic mai complicat de atât. Iată despre ce este vorba.

Este adevărat că femeile nu au orgasm din cauza bărbaților?

Potrivit specialiștilor, afirmația femeilor potrivit căreia nu ajung la orgasm din cauza partenerului de cuplu, nu este tocmai adevărată. Femeile au dreptate în această privință doar 10 – 20 %. În astfel de cazuri, partenerii lor de cuplu pot fi de vină. Asta pentru că nu știu ce să facă pentru a le aduce pe culime plăcerii. Poate partenerul nu are suficientă experiență, poate nu are răbdarea necesară, ori sunt alte motive din cauza cărora femeile nu ajung la orgasm.

Însă, în majoritatea cazurilor, faptul că femeile nu au orgasm are strict legătură cu ele. Pentru ca lucrurile să se schimbe, este necesar să ia anumite măsuri. În primul rând, trebuie să comunice cu partenerul de viață. Trebuie să îi spună partenerului de viață ce așteptări au în dormitor, ce le place și ce le displace.

Multe femei consideră că partenerii lor nu se pot schimba. Însă, cred că undeva există un bărbat care le poate ajuta să ajungă la orgasm. Din acest motiv, se poate ajunge cu ușurință la infidelitate. Însă nu acesta este răspunsul, nu aceasta este soluția.

Chiar dacă bărbații sunt experimentați, asta nu garantează orgasmul partenerelor. Asta pentru că femeile sunt unice și ce îi place uneia, este posibil ca altora să nu le placă.

Pentru a ajunge la orgasm, femeile trebuie să comunice cu partenerii de cuplu. Astfel ei vor ști ce trebuie să facă pentru ca iubitele sau soțiile lor să ajungă pe culmile plăcerii. Dacă vor aștepta ca ei să ghicească ce le place și ce nu le place, atunci situația nu se va îmbunătăți, probabil.

www.teotrandafir.com


IUN 19, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...