[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
După ce a lansat piesă nouă, Akord a dat start unei PROVOCĂRI PE ONLINE: ...
Ludmila Bălan E PLINĂ DE ENERGIE! Uite-o cum SE DISTREAZĂ ÎN PISCINĂ ...
A lăsat AVOCATURA și s-a apucat de design vestimentar: „Pasiunea aceasta ...
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...

Este sexul fără implicaţii un punct de pornire pentru o relaţie?

De obicei, în relaţiile clasice, există o perioadă de tatonare, în care cei doi se cunosc mai bine. După ce primeşti confirmări în plan emoţional şi capeţi suficientă încredere începi să anticipezi momentul în care veţi face sex. În acest context însă presiunea de a avea o prestaţie bună în pat creşte. Din această cauză prima partidă de sex poate fi un eşec total, care vă poate face să credeţi că nu vă potriviţi între aşternuturi. De ce? Pentru că vă stă aşa de bine pe alte planuri, încât nici nu concepi ca prima partidă de sex să fie un rateu.

O aventură de-o noapte în schimb, vă scuteşte de aceste false dezamăgiri. Făcând sex fără implicaţii nu te consumi în legătură cu prestaţia ta şi totul decurge mult mai natural. Dacă sunteţi amândoi relaxaţi şi ancoraţi în moment vă arătaţi unul altuia adevăratul potenţial pe care îl aveţi în pat şi puteţi vedea, în cunoştinţă de cauză, dacă vă potriviţi sau nu.

În condiţiile în care cataloghezi experienţa ca fiind magică, iar bărbatul respectiv a reuşit să îţi surescite interesul în general, nu strică să încerci marea cu degetul şi să arunci deoparte regulile de bună purtare din timpul unei aventuri.

click.ro


IAN 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...