[ X ]
FRESH
Melania Trump, ELEGANTĂ într-o rochie semnată de Victoria Beckham!
INTERVIU// Radu ŞARBEI: Mereu am spus că voi face un film, dar nu ...
A făcut O ALTĂ FACULTATE decât studii în muzică! Aura: „Pentru mine ...
Ține POST NEGRU doar pe apă și nu mănâncă deloc sare, zahăr și altele! ...

Faci sex rar? Uite ce ce ţi se poate întâmpla!

Faci sex rar? Uite ce ce ţi se poate întâmpla! Tot mai mulţi cercetători vorbesc despre afecţiunile care vin odată cu abstineţa şi susţin că aceasta poate da naştere unor forma grave de depresie, paranoia ori anumitor stări de anxietate.

O serie de studii recente au arătat cum sexul duce la eliberarea de endorfine, ce au rolul de a vindeca despresiile uşoare şi de a reduce nivelul de stres.

Chiar dacă lipsa lui nu-ţi scurtează viaţa, sexul îţi poate prelungi existenţa, după cum arată rezultatele unui studiu al oamenilor de ştiinţă din Irlanda. Aceştia afirmă că oamenii cu orgasme dese au o rată a mortalităţii mai mică decât cei care obişnuiau să se abţină de la plăcerile trupeşti.

Lipsa sexului ne afectează şi încrederea în sine, spun alte cercetări în domeniu. După cum este şi evident, o viaţă sexuală intensă te va face să te simţi dorit, iar astfel părerea ta despre propria persoană va fi una bună. În plus, vei elibera feromoni, o serie de substanţe chimice menite să atragă şi mai mult persoanele de sex opus. Mai mult decât atât atât, sexul vine cu o serie de beneficii pentru femei, care înlocuiesc astfel tratamentele de înfrumuseţare, iar dublarea nvelului de estrogen, fenomen ce se perece în timpul partidelor de amor, va face ca părul lor să fie mai mătăsos, iar pielea mai fină.

Până şi transpiraţia din timpul actului sexual este bună, întrucât aceasta va duce la curăţarea porilor, iar pielea ta va fi mai luminoasă. Să nu uităm că în timpul unei partide de sex arzi în jur de 200 de calorii, un alt motiv pentru care trebuie să practici această activitate fizică în mod regulat.

Ai probleme cu mirosul? Poate şi din cauza abstinenţei, căci sexul regulat duce la creşterea nivelului de prolactină, iar astfel simţul olfactiv se va îmbunătăţi.

Să nu uităm că activitatea din dormitor ţine loc şi de calmante, întrucât acest lucru va duce la o creştere de cinci ori mai mare a nivelului de oxitocină şi endorfine. Asta va duce la calmarea nevralgiilor, fără efectele secundare ale medicamentelor.

www.teotrandafir.com


AUG 10, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...